Ετήσια βραβεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Συμβούλων θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Εκδήλωση Βράβευσης των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων της Χώρας.

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, για άλλη μια φορά στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα , την Δευτέρα, 7 Ιουνίου  2010, στις 21:00 (ώρα προσέλευσης 20 :45 ).

Έχουν προσκληθεί στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς από όλη την ιεραρχία πωλήσεων, εκπρόσωποι τύπου, του Υπουργείου, Επιμελητηρίων, Σωματείων κ.λ.π.

Στην Εκδήλωση θα βραβευθούν ο πρώτος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο Ζωής, ο πρώτος Γενικών Ασφαλειών,  ο πρώτος στον Κλάδο των Αμοιβαίων Κεφαλαίων, καθώς επίσης και Συνάδελφοι-Μέλη του Π.Σ.Α.Σ που έχουν διακριθεί για την συνεχή συμμετοχή τους στον Διεθνή Χρηματοασφαλιστικό Οργανισμό M.D.R.T (Million Dollar Round Table).

Τα κριτήρια για την βράβευση των υποψηφίων δεν είναι μόνο οι παραγωγικές τους επιδόσεις, αλλά και η διατηρισημότητα του χαρτοφυλακίου τους, τα έτη συνεργασίας με την εταιρία τους, το ήθος τους και απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μέλη του Π.Σ.Α.Σ.

Η Ετήσια βραδιά του Έλληνα Ασφαλιστικού Συμβούλου έχει καθιερωθεί ως Πανασφαλιστική Εορτή, καθώς είναι η πολυπληθέστερη συγκέντρωση στελεχών από όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρίες.

Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη των Κορυφαίων Ασφαλιστικών Συμβούλων θα ανακοινωθούν την ώρα της Βράβευσης. Όλα συνηγορούν πως θα είναι μια ιδιαίτερη βραδιά και στο δείπνο που θα ακολουθήσει, θα δημιουργηθεί σίγουρα η ευκαιρία, για την ενδυνάμωση των σχέσεων όλων των ανθρώπων της Ασφαλιστικής Αγοράς.