Lamda Development: Διεθνής διάκριση για το Golden Hall

Το εμπορικό κέντρο της Lamda Development, Golden Hall, έλαβε τη μεγαλύτερη διάκριση σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία του, στο International Council of Shopping Centers (ICSC) Awards 2010.

Η απονομή έγινε τη Τετάρτη 28 Απριλίου 2010 στην Πράγα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου του ICSC. Το Golden Hall αρίστευσε σε μία από τις πιο δύσκολες κατηγορίες καθώς συναγωνιζόταν με καταξιωμένα ευρωπαϊκά εμπορικά κέντρα.

Το Golden Hall διακρίθηκε ανάμεσα σε 32 εμπορικά κέντρα, για τις καινοτομίες που εισήγαγε στην ανάπτυξη εμπορικών κέντρων διεθνώς και οι οποίες περιλαμβάνουν, την άψογη υλοποίηση της εμπορικής αξιοποίησης πρώην εγκατάστασης των Ολυμπιακών Αγώνων, την καινοτομία στο σχεδιασμό της εστίασης ως χώρο γαστρονομίας υψηλής αισθητικής – και όχι ως χώρο γρήγορης εστίασης (food court) -, τη δημιουργία ενός χώρου με εκλεπτυσμένη και ποιοτική ατμόσφαιρα καθώς και την διεθνών προδιαγραφών διαχείριση του.

Κάθε έτος από το 1977, το Διεθνές Συμβούλιο των εμπορικών κέντρων παρουσιάζει τα βραβεία για τα πιο εντυπωσιακά καινούργια και ανακαινισμένα εμπορικά κέντρα στην Ευρώπη. Τα βραβεία ICSC είναι αναγνωρισμένου κύρους και θεωρούνται ως τα πιο έγκυρα βραβεία στο τομέα της ευρωπαϊκής λιανικής ιδιοκτησίας-διαχείρισης.