Εμπλουτίζει το δυναμικό της η Καραβιάς & Συνεργάτες

Στο δυναμικό της «Καραβιάς & Συνεργάτες», των Εξουσιοδοτημένων Ανταποκριτών των Lloyd’ s, εντάχθηκε ο κ. Απόστολος Αθανασόπουλος, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή κλάδων Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης και Ευθύνης Περιβάλλοντος.

Ο κ. Απόστολος Αθανασόπουλος είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, προέρχεται από την Commercial Value, όπου κατείχε τη θέση του Προϊστάμενου Κλάδου Αστικής Ευθύνης και διαθέτει πολυετή εμπειρία στις εξειδικευμένες Ασφαλίσεις, όπως η Γενική Αστική Ευθύνη, η Επαγγελματική Αστική Ευθύνη, η Αστική Ευθύνη Έργων και η Αστική Ευθύνη Περιβάλλοντος.

Η ένταξη του κ. Απόστολου Αθανασόπουλου στον δυναμικό της «Καραβιάς & Συνεργάτες» θα συμβάλει ουσιαστικά στην προώθηση των εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων που διαθέτει η εταιρία και που, μεταξύ άλλων, απευθύνονται σε Λογιστές, Ορκωτούς Λογιστές, Δικηγόρους, Μεσίτες Ακινήτων κ.α., όπως και στην προώθηση προγραμμάτων ασφάλισης Ευθύνης Περιβάλλοντος.

Η άρτια επαγγελματική κατάρτιση του κ. Απόστολου Αθανασόπουλου και η εξασφάλιση, από την πλευρά του, υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ενισχύει τη δυναμική της «Καραβιάς & Συνεργάτες» προσφέροντας στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβούντες καινοτόμες-σύγχρονες λύσεις για την ανάληψη εξειδικευμένων επαγγελματικών κινδύνων.