Η Υδρόγειος στο Παρίσι

Το Παρίσι επέλεξε η Υδρόγειος Ασφαλιστική, προκειμένου να επιβραβεύσει τους επιτυχόντες συνεργάτες της στο διαγωνισμό των Λοιπών Κλάδων, για ένα υπέροχο τετραήμερο από 15-18 Απριλίου 2010.

Τα 65 άτομα που συμμετείχαν στο ταξίδι απόλαυσαν από κοντά την ομορφιά της «Πόλης του Φωτός». Η Αψίδα του Θριάμβου η οποία αποτελεί σήμερα το κατεξοχήν εθνικό μνημείο της Γαλλίας.

Ο Πύργος του Άιφελ με την μοναδική πανοραμική άποψη της Πόλης του Παρισιού, το μουσείο του Λούβρου από τα μεγαλύτερα και πλουσιότερα μουσεία του κόσμου, τα Βασιλικά Ανάκτορα στις Βερσαλλίες και η περιοχή της Μονμάρτης, ήταν μερικά από τα σημεία που επισκέφθηκαν οι επιτυχόντες συνεργάτες της Υδρογείου.
 
Την τελευταία ημέρα κάποιοι επέλεξαν να ζήσουν από κοντά το παραμυθένιο κόσμο της EuroDisney και να γίνουν για λίγο παιδιά ενώ κάποιοι άλλοι να γνωρίσουν τις αγοραστικές συνήθειες των Γάλλων, με μια βόλτα στα γνωστά και πολυτελή καταστήματα του Παρισιού. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το Dubai τον επόμενο σταθμό επιβράβευσης, με στόχο ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και περισσότερους συμμετέχοντες.