Η Zurich λανσάρει νέο προϊόν τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών

Η επαγγελματική και οικονομική ομάδα υπηρεσιών της  Zurich στο Ηνωμένο Βασίλειο, προωθεί νέο ασφαλιστικό προϊόν τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών.

Σύμφωνα με την ασφαλιστική εταιρία, το προϊόν είναι σχεδιασμένο να προσφέρει κάλυψη επαγγελματικών κινδύνων αθέτησης αποζημίωσης, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας της ιδιωτικής ζωής, της ασφάλειας των δικτύων και της ευθύνης πληροφοριών στον τομέα των τεχνολογίας.

Ο κ. Geoff White, υπεύθυνος στον τομέα τεχνολογίας στη  Zurich, δήλωσε πως «ο τομέας της τεχνολογίας συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία σε όλο τον κόσμο. 

Το νέο προϊόν της Zurich στο Ηνωμένο Βασίλειο προσφέρει συνολική κάλυψη, εμπλέκοντας στη διαδικασία έμπειρους αντασφαλιστές, χειριστές αξιώσεων και διαχείρισης κινδύνου.

Έχουμε τη δυνατότητα να αναπτυσσόμαστε με τους πελάτες μας σε διεθνές επίπεδο και να παρέχουμε παγκόσμια προγράμματα για την εξασφάλιση της ασφάλειας κάλυψης και της συμμόρφωσης με τους τοπικούς κανονισμούς. 

Αυτή η προώθηση αποδεικνύει την πρόθεση μας να παράσχουμε μια ασφαλιστική λύση που συμβαδίζει με αυτήν τις ταχέως εξελισσόμενες ανάγκες στον τομέα της».