Προαθλητικός έλεγχος σε προνομιακή τιμή στο Ερρίκος Ντυνάν

Μπροστά στην αφετηρία μιας νέας σεζόν, το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center σχεδίασε δύο ιδιαίτερα προνομιακά πακέτα προ-αθλητικού ελέγχου για όλους εκείνους, γυναίκες και άντρες, για τους οποίους ο αθλητισμός αποτελεί μέρος της ζωής τους, καθώς και για μαθητές άνω των 14 ετών που ετοιμάζονται για μια νέα σχολική χρονιά με έντονη αθλητική δραστηριότητα.

Ο προαθλητικός έλεγχος κρίνεται απαραίτητος για όλους τους αθλούμενους, ακόμη κι αν δεν υπάρχουν διαπιστωμένες  παθολογικές καταστάσεις που απαιτούν παρακολούθηση κατά την άθληση.  Στη βάση αυτή και με στόχο ένα σφαιρικό έλεγχο κάθε αθλούμενου, σχεδιάστηκαν και προσφέρονται -κατόπιν ραντεβού- τα εξής πακέτα εξετάσεων:

  1. Basic προαθλητικός έλεγχος (στην τιμή των 40€) που περιλαμβάνει: Καρδιολογική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Παθολογική εκτίμηση.
  2. Full προαθλητικός έλεγχος (στην τιμή των 90€) που περιλαμβάνει: Καρδιολογική εκτίμηση, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Παθολογική εκτίμηση, Triplex καρδιάς, Οφθαλμολογικός έλεγχος και Δερματολογική εκτίμηση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 210.6972150 (κατά τις ώρες 08.00 έως 16.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) ή να στείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση checkup@dunant.gr

Η προσφορά απευθύνεται σε άτομα άνω των 14 ετών και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*