Mega Brokers: Μεγάλες επιτυχίες το 2009

Το 2009, υπήρξε αναμφισβήτητα έτος σταθμός στην πορεία της Mega Brokers ΑΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων. Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας άγγιξε το 50 % σε σχέση με το 2008.

Επίσης η εταιρία κατέκτησε σημαντικές παραγωγικές διακρίσεις στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Ειδικότερα:

Στην Εθνική Ασφαλιστική η Mega Brokers κατέκτησε για το 2009

– Την πρώτη θέση σε συνολικό χαρτοφυλάκιο

– Την πρώτη θέση σε αύξηση παραγωγής

– Την πρώτη θέση στον κλάδο ζωής

– Την πρώτη θέση στους γενικούς κλάδους

– Την δεύτερη θέση στις πωλήσεις δανείων

Στην Interamerican η Mega Brokers κατέκτησε για το 2009

– Την πρώτη θέση σε όλο το ελεύθερο δίκτυο σε συνολικό χαρτοφυλάκιο

– Την πρώτη θέση σε αύξηση παραγωγής

– Την διάκριση για το καλύτερο loss ratio σε συνάρτηση με τον όγκο παραγωγής

Στην Groupama Φοινιξ, η Mega Brokers κατέκτησε την πρώτη θέση σε συνολικό χαρτοφυλακιο από το ελεύθερο δίκτυο (εκτός των εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων).

Στην Mondial Assistance, η εταιρία κατέκτησε την πρώτη θέση σε συνολικό χαρτοφυλάκιο από το ελεύθερο δίκτυο (εκτός των εταιρειών εμπορίας αυτοκινήτων).

Στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική, κατέκτησε την δεύτερη θέση σε ύψος χαρτοφυλακίου και σε νέα παραγωγή. Στην Victoria, κατέκτησε την τρίτη θέση σε συνολική παραγωγή ασφαλίστρων.

Στην EFG Eurolife, κατέκτησε την τρίτη θέση σε παραγωγή ζωής. Στην International Life, κατέκτησε την τρίτη θέση σε συνολικό χαρτοφυλάκιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτές τις επιδόσεις, αποδεικνύεται ότι τα οργανωμένα σχήματα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών , δεν έχουν να φοβηθούν σε τίποτα τα υπόλοιπα κανάλια διανομής (τράπεζες, εταιρείες εμπορίας αυτοκινήτων), τα οποία ακολούθησαν σε παραγωγικές επιδόσεις.

Τα γεγονότα και οι επερχόμενες εξελίξεις στον κλάδο μας, απαιτούν συνεχείς επενδύσεις στις νέες τεχνολογίες και έμφαση στη διατήρηση υψηλής ρευστότητας.

Στη Mega Brokers αυτά αποτελούσαν ανέκαθεν προτεραιότητα, που έχει σαν αποτέλεσμα τις αλλεπάλληλες παραγωγικές διακρίσεις και τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.