Επιτροπή Ιδεών πώλησης του Round Table 1992

MΙLLION DOLLAR ROUND TABLE, ΙΔΕΕΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ
 
Επιτροπής Ιδεών Πώλησης του Round Table 1992

Οι ιδέες πώλησης και ενθάρρυνσης σε αυτό το βιβλίο περιλαμβάνουν αποσπάσματα από παρουσιάσεις στο Ετήσιο Συνέδριο του MDRT. 

Η έκδοση αυτή αντιπροσωπεύει μία προσπάθεια από τα μέλη και τους συνδέσμους συνεργάτες της Επιτροπής Ιδεών Πώλησης του Round Table 1992 να σας προσφέρουν ορισμένες από τις καλύτερες ιδέες από εκείνη τη συνάντηση σε συντετμημένη μορφή.
Αυτός είναι ο τέταρτος συνεχής χρόνος που ιδέες πώλησης, που εξάγονται από το πιο πρόσφατο  Ετήσιο Συνέδριο του MDRT, δημοσιεύονται με αυτόν τον τρόπο. 

Πενήντα δύο ιδέες επιλέχθηκαν για αυτήν την έκδοση, μία για κάθε εβδομάδα του χρόνου. Ιδιαίτερη φροντίδα επιδείχθηκε για τη σύνταξη αυτών των ιδεών σε πρακτική μορφή, μία μορφή που να είναι εύκολα χρησιμοποιήσιμη από το γραφείο ή το χαρτοφύλακα σας. Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει κωδικούς για κάθε ιδέα και ένα ευρετήριο.

Κάντε παύση μετά από την ανάγνωση κάθε ιδέας και σκεφθείτε…Με ποιους από τους πελάτες σας μπορεί να σχετίζεται αυτή η ιδέα; Ποιόν γνωρίζετε που θα μπορούσε να σας συστήσει κάποιος στον οποίο αυτή η ιδέα θα ήταν εφαρμόσιμη; 

Αυτή η ιδέα γεννά μία άλλη ιδέα ή μία παραλλαγή αυτής της ιδέας που θα μπορούσε να εφαρμοστεί σε ένα υποψήφιο ή υφιστάμενο πελάτη για ραντεβού ή συστάσεις; Ποιοι είναι αυτοί; Ποια είναι τα ονόματα τους; Σημειώστε τα!

Εκδόσεις: Life Partners
Διάθεση: Life Partners
28ης Οκτωμβρίου 249,
Λεμεσσός-Κύπρος
Τηλ: +35725811600