«Mediplan Senior» για την τρίτη ηλικία από Interamerican και Ευρωκλινική

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας τους, η Interamerican και η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοίνωσαν ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα φροντίδας της υγείας για άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών. Πρόκειται για το σχέδιο υγείας «Mediplan Senior» της Interamerican, το οποίο υποστηρίζεται στο επίπεδο των υπηρεσιών υγείας από την Ευρωκλινική Αθηνών και περιλαμβάνει παροχές ειδικά σχεδιασμένες για την τρίτη ηλικία.

Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε μια ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα υγείας και δύσκολα ασφαλίσιμη πληθυσμιακή ομάδα. Απαντά στο πρόβλημα του υψηλού κόστους ασφάλισης σε αυτή την ηλικιακή περίοδο και στο συνεχώς αυξανόμενο προσδόκιμο ζωής, που δημιουργεί την ανάγκη για μακροχρόνια κάλυψη.

Γ. Καντώρος,  Αναπληρωτής Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, Interamerican, Μιχ. Μαδιανός, Πρόεδρος Ομίλου Ευρωκλινική Αθηνών, Ι. Κοκολινάκης,  Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινική Αθηνών, Γ. Μαυρέλης, Γεν. Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, InteramericanΤο «Mediplan Senior» προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας στην Ευρωκλινική Αθηνών. Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 δωρεάν προγραμματισμένες επισκέψεις γενικής ιατρικής, απεριόριστες προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις πολύ χαμηλού κόστους (της τάξεως των 25 ευρώ), προνομιακές τιμές για επιπλέον επισκέψεις σε επιμελητές και διευθυντές ιατρούς, στα εξωτερικά ιατρεία, 40% έκπτωση σε όλες τις διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, ειδικά για ψηφιακή μαστογραφία 50% έκπτωση, τιμές ΦΕΚ (Δημοσίου) για αξονική-μαγνητική τομογραφία και triplex, 25% έκπτωση σε εξετάσεις αισθητικής δερματολογίας,  δωρεάν τέστ μνήμης για τη νόσο Alzheimer, δωρεάν ειδικό προστατικό αντιγόνο και δωρεάν FREE PSA. Για νοσηλεία, το πρόγραμμα προβλέπει έκπτωση 25%. 

Όσον αφορά στην πρόληψη, προσφέρονται ολοκληρωμένα πακέτα προληπτικού ελέγχου (οστεοπόρωσης, καρδιολογικό, πρόληψης καρκίνου κ.ά.) σε ιδιαίτερα μειωμένο κόστος. Σε περίπτωση ανάγκης, παρέχεται άμεση εξυπηρέτηση μέσω της Γραμμής 1011 και δωρεάν χρήση των ασθενοφόρων.

Μιχ. Μαδιανός, Πρόεδρος Ομίλου Ευρωκλινική Αθηνών, Γ. Βελιώτης, Γεν. Διευθυντής Υγείας, InteramericanΑκόμη, με το «Mediplan Senior» παρέχονται οι υπηρεσίες Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας της Interamerican: η τηλεφωνική Γραμμή Υγείας 1010 αδιαλείπτως και οι υπηρεσίες βοήθειας και υγειονομικής μεταφοράς (με ασθενοφόρο ή εναέριο μέσο). Το ετήσιο κόστος ασφάλισης υγείας με το «Mediplan Senior» είναι 96 ευρώ για ένα άτομο και 156 ευρώ για δύο άτομα.

Με το νέο πρόγραμμα, η Interamerican με τη συνεργασία της Ευρωκλινικής Αθηνών, καινοτομεί προτείνοντας λύσεις σε μια αυξανόμενη σε μέγεθος αγορά που αντιμετωπίζει υψηλό κόστος και σοβαρές δυσκολίες φροντίδας της υγείας.