Πρόγραμμα «Πλεονεκτικό» από την Εθνική Ασφαλιστική

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πελάτες ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων που επιθυμούν κάλυψη με υψηλά ανώτατα όρια και προκαθορισμένη μικρή συμμετοχή του ασφαλισμένου.

Οι παροχές του προγράμματος είναι:

1) Κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από ασθένεια ή ατύχημα σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ανώτατο όριο τα €500.000 κατά νοσηλεία αφού αφαιρεθεί το ποσό απαλλαγής.

2) Παροχή εξόδων για δωμάτιο και τροφή €593 την ημέρα το οποίο διπλασιάζεται σε περίπτωση νοσηλείας του ασφαλισμένου στο εξωτερικό ή σε μονάδα εντατικής θεραπείας. 

3) Επιλογή θέσης νοσηλείας με μείωση του ποσού της απαλλαγής.
Επιλογή θέσης Α – ποσό απαλλαγής €1500.
Επιλογή θέσης Β – πόσο απαλλαγής €1275
Επιλογή θέσης Γ – ποσό απαλλαγής €1050
Ειδικά για την επιλογή θέσης LUX από τον πελάτη ισχύει 30% συμμετοχή του στα έξοδα αφου αφαιρεθεί το ποσό της απαλλαγής. 

4) Σε περίπτωση νοσηλείας σε Δημόσιο Νοσοκομείο χωρίς τη συμμετοχή της εταιρίας στα έξοδα νοσηλείας παρέχεται:
-Ημερήσιο Νοσοκομειακό επίδομα 20% του ανώτατου ορίου για δωμάτιο και τροφή (593€) και μέχρι 15 ημέρες κατά νοσηλεία.
-Χειρουργικό επίδομα 60% της αμοιβής χειρούργου (βάση πίνακα) σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης σε Δημόσιο Νοσοκομείο, με την προϋπόθεση ότι δεν καταβληθεί το Ημερήσιο νοσοκομειακό επίδομα.

5) Σε περίπτωση χειρουργικής επέμβαση στις ΗΠΑ ή τον ΚΑΝΑΔΑ, το ανώτατο όριο καλυπτόμενης αμοιβής του χειρούργου και του αναισθησιολόγου κατά κατηγορία χειρουργικής επέμβασης διπλασιάζεται.

6) Κάλυψη εξόδων νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση σε περίπτωση:
-χειρουργικής επέμβασης του ασφαλισμένου.
-χημειοθεραπείας ή ακτινοθεραπείας.

7) Κάλυψη εξόδων αερομεταφοράς προς νοσηλεία του ασθενούς με ανώτατο όριο εξόδων το δεκαπλάσιο του ανώτατου ορίου για δωμάτιο και τροφή (593€).

8) Επίδομα ίσο με 20% του ποσού που καλύφθηκε από οποιονδήποτε άλλο ασφαλιστικό φορέα αφού πρώτα αφαιρεθεί το ποσό της απαλλαγής.

9) Έκπτωση ασφαλίστρου για τα εξαρτώμενα μέλη:
20% για τον/την σύζυγο
30% για το 1ο παιδί
40% για το 2ο παιδί
50% για το 3ο παιδί
Δωρεάν ασφάλιση απο το τέταρτο παιδί και άνω.