«Φροντίδα Ατυχήματος» από την Inter Partner Assistance

Η «Φροντίδα Ατυχήματος», είναι μια νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης και φροντίδας του οδηγού σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ζημιάς που συμβεί στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη. 

Η υπηρεσία αυτή επιτρέπει την άμεση πρόσβαση του ασφαλισμένου σε ένα σύνολο παροχών, απαλλάσσοντάς τον από όλες τις προκαταρκτικές διαδικασίες μετά από ένα τροχαίο ατύχημα ή ζημιά που θα επέλθει. 

Η «Φροντίδα Ατυχήματος» ενεργοποιείται κινητοποιείται και μεταβαίνει στον τόπο συμβάντος παρέχοντας στον ασφαλισμένο τις ακόλουθες υπηρεσίες για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η ασφάλιση του οχήματος αυτού : 

Υπηρεσίες : 

· Αναγγελία ζημιάς όλο το 24ωρο
Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή ζημιάς (ζημιές ιδίου, πυρκαγιά, τραυματισμός πεζού κλπ) με το ασφαλιζόμενο όχημα, ανεξαρτήτως της υπαιτιότητας, ο ασφαλισμένος τηλεφωνεί στην υπηρεσία «Φροντίδα Ατυχήματος» και αναγγέλλει τηλεφωνικά το συμβάν.
Το συντονιστικό κέντρο αφού καταγράψει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες σχετικά με την ζημιά, θα δώσει τις απαραίτητες οδηγίες σχετικά με την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί. 

· Μετάβαση στον τόπο ζημιάς και λήψη φωτογραφιών
Μετά την αναγγελία ο πλησιέστερος συνεργάτης της υπηρεσίας «Φροντίδα Ατυχήματος» θα καταφτάσει το συντομότερο δυνατόν στον τόπο ζημιάς, θα φωτογραφίσει τα οχήματα που εμπλέκονται, τον τόπο της ζημιάς (δρόμος σήμανση κλπ) με σκοπό τον σχηματισμό πλήρους εικόνας του περιστατικού και την επίσπευση του διακανονισμού. 

· Επί τόπου συμπλήρωση της δήλωσης ατυχήματος
Ο συνεργάτης συμπληρώνει επιτόπου την δήλωση ατυχήματος, κάτι που απαλλάσσει τον ασφαλιζόμενο από την επίσκεψή του στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρίας. 

· Ρυμούλκηση του ασφαλιζομένου οχήματος
Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος η ίδια υπηρεσία «Φροντίδα Ατυχήματος» αναλαμβάνει, αν αυτό προβλέπεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ασφαλισμένου, και την μεταφορά του οχήματος στο συνεργείο επισκευής αυτού. 

· Βοήθεια στην συμπλήρωση της φιλικής δήλωσης τροχαίου ατυχήματος
Επίσης η ίδια υπηρεσία βοηθά τον ασφαλισμένο στην ορθή συμπλήρωση της φιλικής δήλωσης. 

· Οn-line Ενημέρωση μέσω INTERNET
Με την καταγραφή των στοιχείων της ζημιάς από το συντονιστικό μας κέντρο η ασφαλιστική εταιρία πελάτης, έχει την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο αρχείο της ζημιάς σε πραγματικό χρόνο (real time).
Επίσης, οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές των συνεργατών μας, επιτρέπουν την καταχώριση των φωτογραφιών της ζημιάς στο αρχείο αυτής στην βάση δεδομένων της εταιρίας μας που επινοήθηκε ειδικά για την φροντίδα ατυχήματος. Έτσι, μέσω ενός προσωπικού κωδικού πρόσβασης (Password) η ασφαλιστική εταιρία-πελάτης έχει την δυνατότητα πρόσβασης και στο φωτογραφικό υλικό κάθε ζημιάς. 

· Αποστολή των Δηλώσεων στην Ασφαλιστική εταιρία
Η Inter Partner Assistance αναλαμβάνει την αποστολή των δηλώσεων & φωτογραφιών στον κλάδο ζημιών της ασφαλιστικής εταιρίας-πελάτη.