Βραδιά Βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων της ING Ελλάδος

 «Πετώντας προς την κορυφή» ήταν το κεντρικό μήνυμα της Βραδιάς Βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων της ING Ελλάδος, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010 στο ψυχαγωγικό κέντρο S Club σε ένα εορταστικό κλίμα επιβράβευσης, αναγνώρισης και αισιοδοξίας. 

Τη Βραδιά Βραβεύσεων  άνοιξε ο κ. Βram Boon, CEO της ING Ελλάδος, ο οποίος τόνισε ότι «σήμερα περισσότερο από ποτέ ο ιδιωτικός ασφαλιστικός κλάδος οφείλει να σταθεί δίπλα στις ανάγκες του καταναλωτή, παρέχοντάς του την ορθότερη συμβουλή και τη μεγαλύτερη στήριξη». 
Bram Boon, CEO, ING Ελλάδος,
Στη συνέχεια η κα. Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων της ING Ελλάδος, αναφέρθηκε στη στροφή του ομίλου ING στις βασικές και θεμελιώδεις αρχές του, επισημαίνοντας ότι τα στοιχεία «κλειδιά» της επιτυχίας αποτελούν:

– Η απλούστευση της δομής του οργανισμού

– Η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα

– Η εστίαση στην παροχή προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν τις ουσιαστικές ανάγκες των πελατών

– Η δέσμευση των συνεργατών 

Τέλος, η κα. Σοφία Ρατσιάτου εστίασε στην επιτυχία των Ασφαλιστικών Συμβούλων της ING, τονίζοντας  ότι η μοναδικότητα, η δύναμη, η πρωτοπορία, η καινοτομία και η πίστη του Δικτύου Πωλήσεων Σοφία Ρατσιάτου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ING Ελλάδοςτης ING αποτελούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που το οδηγούν στην «επαγγελματική αριστεία».

Mετά την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του S Club, οι συντελεστές του οποίου προετοίμασαν ένα θερμό καλωσόρισμα και μία ξεχωριστή βραδιά για τους ανθρώπους της ING.