Πρόγραμμα Sales Management and Sales Force Management από το EIAΣ-Παν.Πειραιώς

Έμπρακτο και διαχρονικά έντονο είναι το ενδιαφέρον που επιδεικνύει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, προς την κατεύθυνση της υψηλής ποιότητας μετεκπαίδευσης των Μελών του Συνδέσμου και των Στελεχών Πωλήσεων της ασφαλιστικής αγοράς μας, σε καίρια θέματα που εκσυγχρονίζουν και εμπλουτίζουν περαιτέρω την ασφαλιστική και διοικητική τεχνογνωσία τους.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το νέο Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, Diploma in Sales Management and Sales Force Management, που το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς έχουν σχεδιάσει υπέρ της μετεκπαίδευσης των Μελών του Συνδέσμου και των Στελεχών Πωλήσεων της αγοράς μας, υπό την Αιγίδα και την ενθάρρυνση του Διοικητικού Συμβουλίου του.

Το εν λόγω Πρόγραμμα Μετεκπαίδευσης, διάρκειας σαράντα (40) εκπαιδευτικών ωρών, συμπεριλαμβανομένης ειδικής ενότητας e-learning, θα παρουσιασθεί σε ειδική εκδήλωση, η οποία θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, επί της Λ. Συγγρού 106, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 14.00-15.00, ενώ θα έχει την έναρξή του την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, 16.00-19.20.

Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο κος Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Επισκέπτης Καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης και Διευθυντής του Εργαστηρίου Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Στρατηγικής Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Στο Πρόγραμμα διδάσκουν, επίσης, ο κος Λεωνίδας Χυτήρης, Καθηγητής Διοίκησης Επιχειρήσεων και Ανθρωπίνων Πόρων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου, ο κος Αντώνης Ζαΐρης, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Νεάπολης Κύπρου και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου,  Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Διδάκτωρ Οικονομικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικού Εμπορίου, η Δρ. Σμαρούλα Παντελή, εμπειρότατη Ψυχολόγος, με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Surrey της Αγγλίας και ο Δρ. Αντώνης Κατσαλής, Σύμβουλος Επιχειρήσεων επί θεμάτων ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων, κάτοχος διδακτορικού τίτλου σπουδών Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Πανεπιστημίου Exeter της Μ. Βρετανίας.

Λεπτομέρειες του Προγράμματος Μετεκπαίδευσης θα αναπτυχθούν κατά την εκδήλωση της αναλυτικής παρουσίασής του, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 14.00-15.00, η οποία είναι «ανοικτή» στα Μέλη του Συνδέσμου, στα Στελέχη της Ασφαλιστικής Αγοράς μας και στους ενδιαφερομένους να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα και να κατατοπισθούν περί των θεματικών ενοτήτων του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση παρουσίασης του Προγράμματος, στη Γραμματεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, 210-92.42.707 ή στη Γραμματεία του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών, 210-92.19.660.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*