ING Ελλάδος: Χορηγός του Economist στη «14η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης»

Η ING Ελλάδος είναι ο κύριος χορηγός στo συνέδριο του Economist με θέμα «Τι διαμορφώνει την παγκόσμια ατζέντα», το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα από 28-30 Απριλίου 2010. 

Πρόκειται για τη 14η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με την Κυβέρνηση της Ελλάδος που διεξάγεται στη χώρα μας, τοποθετώντας την σε κομβικό σημείο στη συζήτηση για την παγκόσμια πραγματικότητα, με τη συμμετοχή υψηλών κυβερνητικών και επιχειρηματικών εκπροσώπων. 

Τα Συνέδρια του Economist, άλλωστε, αποτελούν έναν καταξιωμένο θεσμό δημόσιου διαλόγου όντας αναγνωρισμένα σε παγκόσμιο επίπεδο ως συναντήσεις κύρους και αξιοπιστίας. 

Στο συνέδριο του Economist, ο CEO της ING Ελλάδος κ. Bram Boon θα είναι ένας από τους βασικούς ομιλητές στη συζήτηση για τον ανασχηματισμό της βιομηχανίας οικονομικών υπηρεσιών, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στην ING παρουσία σε μία συζήτηση θεμάτων που αφορούν στα βασικά επιχειρηματικά πεδία εξειδίκευσής της. 

Στο γενικότερο κλίμα αναμόρφωσης, η ING Ελλάδος έχει ως στόχο να σταθεί δίπλα στην πολιτεία και να συνεισφέρει με την πολύχρονη πολυεθνική εμπειρία και τεχνογνωσία της στα μείζονα θέματα που αφορούν την χρηματοοικονομική και ασφαλιστική αγορά.