Δ. Γαβαλάκης: Η σημασία της Διαμεσολάβησης (video)

Με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ κ. Δημήτρης Γαβαλάκης αναφέρθηκε στη σημασία του έργου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, λειτουργώντας ως «γέφυρα» για τους πολίτες και τους επιχειρηματίες.

«Είναι ο κλάδος που φέρνει σε επαφή την κοινωνία – επιχειρηματίες και πολίτες – με τις ασφαλιστικές εταιρίες. Ο καθένας χρειάζεται δίπλα του έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή που θα του προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις από την ασφαλιστική βιομηχανία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γαβαλάκης.

Με «φόντο» την  1η Εθνική Συνδιάσκεψη Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ο κ. Γαβαλάκης μίλησε στην εκπομπή «Τα Νέα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων» και τόνισε πως ως στόχος τέθηκε να ενωθούν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές πανελλαδικά, μια προοπτική που έλαβε σάρκα και οστά.

Αφού απαρίθμησε όλους τους στόχους, ο κ. Γαβαλάκης έδωσε έμφαση στις προτάσεις που τέθηκαν «στο τραπέζι» όπως η δυνατότητα φοροαπαλλαγής για τα ασφάλιστρα περιουσίας συνδυαστικά με τον ΕΝΦΙΑ, με στόχο τη δημιουργία κινήτρων ασφάλισης κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Παρακολουθήστε όλα όσα είπε ο κ. Γαβαλάκης:

Διαβάστε επίσης:

Εις σάρκα μίαν οι διαμεσολαβητές – Οι στόχοι για τον κλάδο

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*