Comergon: Ανέλαβε την ασφάλιση του σχεδιασμού του parking στο Ελ. Βενιζέλος

Την ασφάλιση της Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης-Professional Indemnity «Μελέτης Έργου Μηχανικού» για τον αναλυτικό σχεδιασμό του νέου πολυώροφου parking του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών Ελ. Βενιζέλος ανέλαβε η Comergon

Η ασφάλιση έγινε υπέρ Γερμανο-Ελληνικής Κοινοπραξίας με επικεφαλής την «Koch + Partner Architekten & StadtPlanner Group» η οποία μειοδότησε στον σχετικό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την ΑΙΑ (Athens International Airport) και συμπεριλαμβάνει/συνασφαλίζει και τις 17 (!) εταιρίες μελετών που συμμετέχουν στην κοινοπραξία.  

Όλες οι επικοινωνίες έγιναν με τα κεντρικά της Koch + Partner στο Μόναχο και η -πραγματικά απαιτητική- ανάληψη του κινδύνου έγινε από την Generali Hellas κατά 100%. 

Η Comergon είναι υπερήφανη για την άψογη συνεργασία της Generali Hellas σε αυτή την ανάληψη κινδύνου, ως επίσης και για τη απεριόριστη συνδρομή του αποκλειστικού συνεργάτη της Suedvers AssekuranzMakler GmbH με έδρα το Freiburg Γερμανίας, που ήταν και ο Leading Broker.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Comergon SA-Risk Managers & Insurance Brokers, κ. Γιώργος Ζαφειρίου, η εργασία αυτή εντάσσεται μέσα στα πλαίσια ανάπτυξης πολυεθνικών εργασιών που προέρχονται από την αποκλειστική συμμετοχή της εταιρίας σε 5 Διεθνή Δίκτυα Μεσιτών και αποδεικνύει εμπράκτως τις δυνατότητες και την εκτίμηση που χαίρει η Comergon διεθνώς.