Αρχίζει το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών από το ΕΙΑΣ

Αρχίζει τη Δευτέρα 12 Απριλίου το ανανεωμένο Ετήσιο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων από το ΕΙΑΣ (Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών).

Το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα είναι πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης που έχει εκτιμηθεί τόσο από την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά όσο και από Ευρωπαϊκά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Το πτυχίο του αναγνωρίζεται ως ισότιμο με το Diploma in Insurance του C.I.I.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε στελέχη Ασφαλιστικών Εταιριών και τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ικανοποιητικές γνώσεις και επαρκείς βάσεις ώστε εξελισσόμενοι να καταλάβουν ανώτερες και καλά αμειβόμενες θέσεις.

Απευθύνεται επίσης σε εργαζόμενους σε ασφαλιστικά πρακτορεία και γραφεία διαμεσολάβησης, σε πτυχιούχους και τελειοφοίτους ΑΕΙ και ΤΕΙ που εργάζονται ήδη ή που ενδιαφέρονται να βρουν εργασία.

Οι διδάσκοντες στο Ινστιτούτο είναι Καθηγητές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, καθώς και προσωπικότητες του ασφαλιστικού και οικονομικού χώρου με μεγάλη εμπειρία και ειδίκευση.

Ο απόφοιτος του προγράμματος θα έχει αποκτήσει συνολική εποπτική και προχωρημένη γνώση, όχι μόνο των τεχνικών ασφαλιστικών κλάδων, αλλά και των άλλων λειτουργιών, καθώς και της διοίκησης μιας ασφαλιστικής επιχείρησης.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που ξεκινά στις 12 Απριλίου συμμετέχουν στελέχη από πολλές εταιρίες και φορείς του χώρου, συγκεκριμένα από τις εταιρίες Αγροτική Ασφαλιστική, Εθνική, Συνεταιριστική, Allianz, Chartis Ελλάς, Interamerican, Victoria, καθώς και το Επικουρικό Κεφάλαιο και το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης, ενώ υπάρχουν και ανεξάρτητοι συμμετέχοντες.

Στο φετινό ειδικό πρόγραμμα έχουν ενσωματωθεί περισσότερες πρακτικές ασκήσεις και ειδικές περιπτώσεις case study και έχει υπάρξει αναδιάρθρωση μαθημάτων.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 480 εκπαιδευτικές ώρες και πραγματοποιείται στο Εκπαιδευτικό Κέντρο του ΕΙΑΣ, Λ. Συγγρού 106.

Λόγω του έντονου ενδιαφέροντος που υπήρξε από τον ασφαλιστικό κόσμο, έχει ήδη προγραμματιστεί και δεύτερο Πρόγραμμα για το Σεπτέμβριο του 2010 και στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν στελέχη και από άλλες Εταιρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:  210 92.19.660 και 210 92.19.684
www.eias.gr