Πρόγραμμα «Safe Life Χειρουργικό» από την Groupama Φοινιξ

Η Groupama Φοίνιξ δημιούργησε το πρόγραμμα «Safe Life ή Χάριν Υγείας Χειρουργικό» για την κάλυψη εξόδων χειρουργικών επεμβάσεων.

Μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα της σειράς SAFE LIFE, το «Χάριν Υγείας» Χειρουργικό σας στηρίζει με ένα προκαθορισμένο κατ΄ αποκοπή ποσό σε περίπτωση χειρουργικής επέμβασης.

Καλύψεις προγράμματος:

· Καταβολή χειρουργικού επιδόματος (χρηματικού ποσού) για άμεση κάλυψη των εξόδων κάθε χειρουργικής επέμβασης, λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, χωρίς να απαιτούνται αποδείξεις
· Απλές διαδικασίες καταβολής του επιδόματος, αφού απαιτείται μόνο η προσκόμιση της βεβαίωσης του νοσοκομείου
· Καταβολή του επιδόματος, ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη ασφάλιση, κρατικό ταμείο ή ιδιωτική ασφάλιση
· Ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου (κρατικού ή ιδιωτικού) καθώς και ελεύθερη επιλογή ιατρού, στην Ελλάδα και το εξωτερικό
· Προκαθορισμένο ποσό επιδόματος ανά επέμβαση, ανάλογο των τρεχουσών τιμών της αγοράς, που φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα, βάσει συγκεκριμένου πίνακα τιμών ανά επέμβαση, συνημμένου στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο
· Δυνατότητα ισόβιας παραμονής στο πρόγραμμα με την προϋπόθεση η ασφάλιση σε αυτό να είναι συνεχής από το 60ο έως το 70ο έτος ηλικίας του ασφαλισμένου
· Δυνατότητα εισόδου στο πρόγραμμα από 18 έως 60 ετών
· Συνδυασμός του προγράμματος με ασφάλιση ζωής ή/και νοσοκομειακής περίθαλψης για την πλήρη κάλυψή σας
Όπως κάθε συμβόλαιο της Groupama Φοίνιξ, το πρόγραμμα Safe Life Χειρουργικό συνοδεύεται δωρεάν από την εκπτωτική κάρτα «Υγείας Δώρον», η οποία σας παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας διαγνωστικών εξετάσεων σε τιμές κρατικού τιμολογίου (ΦΕΚ), ή σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε γνωστές αλυσίδες Διαγνωστικών Κέντρων.

Παροχές κάρτας «Υγείας Δώρον»:

· Τιμές Κρατικού Τιμολογίου (κατώτατες επιτρεπτές τιμές) για όλες τις εξετάσεις που περιέχονται σε σχετική υπουργική απόφαση που δημοσιεύεται στο Φύλλο της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 30/4/91-Φ62) π.χ Γενική Αίματος €2.90, Υπερηχογραφήματα από €8.30, Γενική Ούρων €1.80 κ.α.
· Ακτινογραφίες με €15 ανά λήψη, Μαστογραφία €35
· 30% έκπτωση επί του τιμολογίου ιδιωτών της Διάγνωσης για όλες τις υπόλοιπες διαγνωστικές εξετάσεις που δεν περιλαμβάνονται στο ΦΕΚ.
· Απεριόριστη χρήση αφού μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα συγκεκριμένα προνόμια χωρίς κανένα περιορισμό σε συχνότητα ή κόστος (όσες φορές θέλετε για όσες διαγνωστικές εξετάσεις επιλέξετε).