Χρήστος Γεωργακόπουλος: Bραβεύτηκε ως διακεκριμένος ηγέτης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς

Ως leader της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς τιμήθηκε στο πλαίσιο του 12ου Insurance Conference ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, Χρήστος Γεωργακόπουλος.

Ο Διοικητής της ΤτΕ, Γιάννης Στουρνάρας, απένειμε τη διάκριση του διακεκριμένου ηγέτη της αγοράς.

Ο κ. Γεωργακόπουλος, μετά την τελευταία διάκριση εν έτει 1974,  πλέον στην ηλικία των 77, έλαβε την τιμητική διάκριση για την δουλειά του και το ήθος, τον τρόπο που συνετέλεσε ώστε να αναπτυχθεί η εταιρεία. Κατά τον ίδιο η τιμή είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθότι βραβεύτηκε από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εποπτεύει και την ασφαλιστική αγορά.

Της Έλενας Ερμείδου

«Θέλω να σας πω μία καλημέρα, και μια συμβουλή χωρίς να σας χρεώσω τίποτα»: Έτσι ξεκίνησε την ομιλία του ο Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πίστης Χρήστος Γεωργακόπουλος κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσής του στο 12ο Insurance Conference, διερωτώμενος αν αξίζει αυτή την τιμητική διάκριση που κλήθηκε να παραλάβει σήμερα.

Χρέος του τόνισε ο κος Γεωργακόπουλος είναι κάνει την δουλειά του. Τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη τοποθετεί τον πελάτη, τον συνεργάτη, τον μέτοχο στην πρώτη γραμμή.

 

Η τιμητική πλακέτα

 

Κατάφερε η εταιρεία να ανέβει στην 5η θέση, στους πρώτους της αγοράς, με την Ergo να προηγείται κυρίως λόγω της συγχώνευσης της με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, και χωρίς την πλάτη καμίας πολυεθνικής, καμίας τράπεζας και δημοσίου.

Τούτων λεχθέντων ο κος Γεωγακόπουλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και κυρίως τα δίκτυα που δεν συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η μόνη επιλογή των δικτύων αυτών είναι να συνεργαστούν με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

 

Ο Γενικός Διευθυντής της Ethos Media, Κωνσταντίνος Ουζούνης με τον κ. Γεωργακόπουλο και τον Γιάννη Στουρνάρα

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*