Η Κύπρος υποστηρίζει τη GAMA Hellas

Στο πλαίσιο διεύρυνσης του επίσημου παραρτήματος GAMA Hellas  «Ελλάδας-Κύπρου», πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 2019, διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο του Προέδρου του παραρτήματος κ.Θανάση Κατσιγιάννη και του Προέδρου του ΠΣΣΑΣ και Μέλους της επιτροπής GAMA Hellas κ. Γιάννη Τοζακίδη.

Σε ένα ιδιαίτερο, φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις των δύο Προέδρων με ανώτερα στελέχη των Κυπριακών εταιρειών για την περαιτέρω ενδυνάμωση των σχέσεων με το παράρτημα της GAMA Hellas.

Στο διήμερο των επισκέψεων πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον κ. Γιώργο Γώγου (Δ/ντής Πωλήσεων CNP CYPRIALIFE),  τους κ.κ. Αβραάμ Πεκρή (Δ/ντή Πωλήσεων Eurolife LTD), Χένιο Χειμωνίδη (Head of Agency Distribution Eurolife LTD), τους κ.κ. Παναγιώτη Παναγιώτου (Δ/νοντα Σύμβουλο PRIME), Ανδρέα Δημητρίου (Δ/ντή Πωλήσεων PRIME) και τον κ. Κούλη Σαββίδη (Γεν.Δν/ντή UNIVERSAL LIFE).

Στο πλαίσιο των συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων για το μέλλον ανάπτυξης της Ελληνικής & Κυπριακής αγοράς, συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η δημιουργία ΕλλαδοΚυπριακής επιτροπής, συντονισμού και ανάπτυξης, ανταλλαγής  πρακτικών και απόψεων που ένα μέλος της επιτροπής από Ελλάδα και ένα από Κύπρο θα συμμετέχουν κάθε έτος στο Board της GAMA Hellas, εκ περιτροπής.

Επιπλέον, συζητήθηκαν τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα της GAMA Hellas που θα διατεθούν προσεχώς για την ανάπτυξη των managers στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά μέσω της συμβολήςκαι υποστήριξης των Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Άλλα θέματα που συζητήθηκαν ήταν το επερχόμενο συνέδριο του ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas στις 31/5/2019, στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, με τίτλο HOLISTIC LEADERSHIP – ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ”, τα οφέλη των μελών της GAMA Hellas και ο πλούτος γνώσεων που υπάρχει στο site της GAMA Hellas https://www.gamahellas.com/ & GAMA INTERNATIONAL https://www.gamaweb.com/.

Η GAMA Hellas είναι το εγκεκριμένο και επίσημο παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού GAMA INTERNATIONAL για την Ελλάδα και την Κύπρο και το πρώτο στην Ευρώπη, που κάθε χρόνο από το 2013 με τον ΠΣΣΑΣ οργανώνουν εκπαιδευτικά συνέδρια με την συμμετοχή πλήθους Συντονιστών και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Αποτελεί τον μοναδικό τρόπο σύνδεσης μελών από την Ελλάδα και την Κύπρο με τον Διεθνή Οργανισμό.

Ο σκοπός της GAMA Hellas είναι να υπηρετεί τις ανάγκες ανάπτυξης των managers της Ασφαλιστικής αγοράς χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές που έχουν αναπτύξει πολύ επιτυχημένα συστήματα πωλήσεων στις ΗΠΑ, προσαρμοσμένα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά.

Στηρίζει τους managers (αποκλειστικού και ελεύθερου δικτύου) καθώς και στελέχη πωλήσεων και εκπαιδεύσης με σύγχρονες εφαρμογές και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, ώστε να αναπτυχθούν, να γίνουν καλύτεροι, αποδοτικότεροι και κυρίως χρήσιμοι https://www.gamahellas.com/memberships/why-join-membership-benefits/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*