Το 16ο Συνέδριο πωλήσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στο Ντουμπάι

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το 16ο Συνέδριο Πωλήσεων της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στο Ντουμπάι στις 18 Μαρτίου 2010, το συντονισμό του οποίου ανέλαβε η κα. Νεκταρία Μπέσσα, Διευθύντρια Διοικητικού & Ανάπτυξης. 

Η κα. Μπέσσα έκανε μια επιγραμματική αναφορά στις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ενώ αναφέρθηκε και στις ενέργειες στις οποίες προέβη η Συνεταιριστική Ασφαλιστική το 2009. 

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής κ. Θωμά Ιωαννίδη,  προκειμένου να κηρύξει την έναρξη του Συνεδρίου και να απευθύνει το χαιρετισμό του στους συνέδρους. 

Θερμό χαιρετισμό επίσης απηύθυναν οι επίτιμοι καλεσμένοι της εταιρίας, ο κ. Μιχάλης Τζελέπης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ και ο κ. Νικόλαος Μυρτάκης, Πρόεδρος Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος & Εντεταλμένος Σύμβουλος της εταιρίας, ο οποίος αναφέρθηκε στις τραπεζικές εξελίξεις που σχετίζονται με τα ασφαλιστικά δρώμενα. 

Ο κ. Enrico San Pietro, εκπρόσωπος UGF & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και o κ. Jean Paul Greard – Διευθυντής της MACIF & μέλος του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής  αναφέρθηκαν περιληπτικά στις οικονομικές εξελίξεις σε Ιταλία και Γαλλία αντίστοιχα, ενώ τόνισαν την πίστη τους στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική και την υποστήριξή τους, σε κάθε της βήμα που αφορά την βελτίωση των υπηρεσιών και την ανάπτυξη.

Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία της η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, η οποία αναφέρθηκε σε ζητήματα που αφορούν τις εξελίξεις και τα τεκταινόμενα της ιδιωτικής ασφάλισης, τόσο σε ελληνικό, όσο και σε ευρύτερο ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη συνέχεια ο κ. Δημήτριος Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας αναφέρθηκε στην ευρύτερη οικονομική κατάσταση της χώρας, μεταφέροντας τις πρακτικές άλλων ευρωπαϊκών χωρών που αναζητούν μεθόδους να ξεπεράσουν τη κρίση. 

Αναφέρθηκε επίσης στα αποτελέσματα της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και τη πρόοδο που έχει σημειώσει η εταιρία μέχρι και σήμερα, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα δρώμενα και τις εξελίξεις της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Από την πλευρά του ο κ. Μανώλης Φουντουλάκης,  Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας αφού καλωσόρισε και από τη δική του πλευρά τους προσκεκλημένους του Συνεδρίου, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής και στις προσδοκίες του για το μέλλον. 

Επίσης επισήμανε ότι η εταιρία φροντίζει πάντα να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πελατών και με την ίδια πολιτική θα πορευτεί και το τρέχον έτος.

Στα πλαίσια της αποχώρησης για λόγους συνταξιοδότησης, του Διευθυντή Οργάνωσης,  κ. Ιωσήφ Ιορδανόπουλου και της Διευθύντριας Ζωής & Bancassurance – κας Αθηνάς Χασικοπούλου, ο κ. Ζορμπάς ως εκπρόσωπος των μελών του Δ.Σ. τους απένειμε τιμητική πλακέτα για την πολυετή προσφορά τους στην εταιρία, ενώ παράλληλα ανακοίνωσε στο δίκτυο των συνεργατών ότι η εταιρία έχει φροντίσει, πριν από την αποχώρηση των παραπάνω στελεχών, να καλύψει αυτό το κενό με στελέχη καταξιωμένα κι εξίσου ικανά.

Το 16ο Συνέδριο της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής στο Ντουμπάι έκλεισε με τις βραβεύσεις των διακεκριμένων Ασφαλιστικών Συμβούλων και Πρακτόρων της.