Μικρο-υποθέσεις επικίνδυνες…

Διαβάζαμε στον κλαδικό τύπο για τέσσερις υποψηφιότητες όσον αφορά τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών.

Όπως αποδείχθηκε οι διαρροές αυτές ήταν άνευ ουσίας και αντικειμένου καθώς οι τρεις από τους φερόμενους ως υποψήφιους  δήλωσαν στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου ότι δεν ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου, ενώ παράλληλα στήριξαν τον πρόεδρου του Συνδέσμου κ. Καραβία.

Όπως μάθαμε στα πηγαδάκια του κοκτέιλ που παρέθεσε ο ΣΕΜΑ μετά το τέλος του διοικητικού συμβουλίου όλα πήγαν καλά αλλά υπήρξαν και εντάσεις.

Ένα μέλος επιτέθηκε εναντίον άλλου μέλους ζητώντας τη διαγραφή του από το Σύνδεσμο και την μη υποστήριξή του στις εκλογές, υποστηρίζοντας ότι με την ακραία στάση του έχει προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του φορέα.

Μαθαίνουμε ότι εκπρόσωποι -οι κορυφαίοι των πολυεθνικών εταιριών– χρησιμοποιούν μηχανάκια για τις μετακινήσεις τους. Περικοπές παντού και το δείχνουν…

Το ίδιο όμως -για κακό τους- κάνουν και σε κάτι κάποια συμβόλαια ζωής για τα οποία υπάρχουν καταγγελίες. Παλεύουν οι νομικοί τους, με αμφίβολο όμως αποτέλεσμα.

Πάντως δεν αξίζει υποθέσεις για μικροποσά να αποτελέσουν στοιχείο διασυρμού μεγάλων εταιριών. 

 
Οι καταγγελίες που βρίσκονται στη διάθεση του iw μιλούν για διακοπές συμβολαίων πριν από τη λήξη τους και άρνηση των εταιριών να επιστρέψουν στους καταναλωτές τη διαφορά.

Υπάρχουν βέβαια και άλλες καταγγελίες που σχετίζονται με προσπάθεια μείωσης έως και ελαχιστοποίησης αποζημιώσεων υλικών ζημιών.