Tα Lloyd’s επενδύουν στο μέλλον με μία στρατηγική κίνηση

Μία νέα στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν τα Lloyd’s έπειτα από την ενημέρωση  της περασμένης εβδομάδας για το ολοκληρωμένο σχέδιο μετασχηματισμού που τιτλοφορείται “Το Μέλλον των Lloyd’s”.

Τα Lloyd’s ανακοίνωσαν ότι θα επενδύσεουν στη Layr – μια εμπορική ασφαλιστική πλατφόρμα βασισμένη σε τεχνολογία cloud.

H απόφαση για την επένδυση διαδέχεται μία επιτυχημένη δοκιμή στο Lloyd’s Lab και την υποδοχή στην ιστορική αγορά του Λονδίνου μίας σειράς 12 νέων insurtech startups, συμπεριλαμβανομένης και της Layr.

Η Layr εξασφάλισε επένδυση, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της, διερευνώντας παράλληλα πιθανές ευκαιρίες διανομής με αρκετά από τα συνδικάτα των Lloyd’s.

Στις ανακοινώσεις της περασμένης εβδομάδας αναφέρθηκε η δέσμευση για την επέκταση του πεδίου δραστηριότητας του Lloyd’s Lab.

Layr

H Layr αποτελεί αμερικανική startup η οποία χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη προκειμένου να συγκρίνει έναν αιτούντα έναντι clusters παρόμοιων μικρών επιχειρήσεων.

Υπήρξε μέλος της πρώτης ομάδας των startups του Lloyd’s Lab η οποία μέσω τεχνολογίας cloud εξέτασε τη λύση για την παροχή ταχύτερης πρόσβασης σε μικρές επιχειρήσεις που επιθυμούν να αγοράσουν ασφάλιση αστικής ευθύνης.

Μέσω μιας μηχανής πρόβλεψης προτιμήσεων εντοπίζει τα σωστά συμβόλαια, από τους σωστούς carriers και στην πιο λογική τιμή. Με τον τρόπο αυτό καθίσταται εφικτή η δυνατότητα παροχής ενός γενικού πλαισίου καλύψεων για περισσότερες επιχειρήσεις σε πραγματικό χρόνο.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Layr, Phillip Naples δήλωσε: «Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στη σύγχρονη εποχή διεξάγουν όλες τις δραστηριότητές τους online οπότε η Layr είναι η φυσική εξέλιξη της ασφάλισης μικρών επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι η παλαιότερη και πιο σεβαστή ασφαλιστική αγορά στον κόσμο συμφωνεί και αναγνωρίζει ότι η τεχνολογία που δημιουργούμε είναι το μέλλον της εμπορικής διανομής για μικρές επιχειρήσεις».

Με πληροφορίες από το insurancetimes.com

Διαβάστε επίσης:

Αποκαλυπτήρια για τη νέα στρατηγική των Lloyd’s (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*