D.A.S.-Hellas: Πάντα στην κορυφή!

Με θετικό πνεύμα και ενθουσιασμό για την επίτευξη των υψηλών στόχων που είχαν τεθεί, η Διοίκηση και το Παραγωγικό Δυναμικό της D.A.S.-Hellas από όλη την Ελλάδα γιόρτασαν τις επιτυχίες του 2009 και το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Την όμορφη αυτή εκδήλωση διοργάνωσαν από κοινού στο Μέγαρο Μουσικής η Victoria και η D.A.S.-Hellas -ως εκπρόσωποι του ομίλου ERGO στη χώρα μας- και παρευρέθηκαν περισσότεροι από 500 Συνεργάτες των δύο εταιριών καθώς και εκπρόσωποι του Ασφαλιστικού Τύπου.

Γρηγόρης Ξουράφης, Διευθύνων Σύμβουλος D.A.S.-HellasΧαιρετισμό με ουσιαστικό περιεχόμενο στην αρχή της εκδήλωσης έκανε η κα. Μαργαρίτα Αντωνάκη, Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ, ενώ οι βασικοί ομιλητές κ. Thomas Schoellkopf-Μέλος του Δ.Σ. της ERGO International, κ. Γρηγόρης Ξουράφης-Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της D.A.S.-Hellas και ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας-Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.
και Γενικός Διευθυντής της Victoria είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στα σημαντικά επιτεύγματα και τη σταθερά ανοδική πορεία που καταγράφουν διαχρονικά οι Εταιρίες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Όπως τόνισε ο κ. Γρηγόρης Ξουράφης, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της D.A.S.-Hellas στην ομιλία του:

«Τόσο η VICTORIA, όσο και η D.A.S. απέδειξαν το 2009 ότι και σε δύσκολους καιρούς μπορούν να κινούνται με ρυθμούς μοναδικούς -όπως αρμόζει σε εταιρίες του Ομίλου ERGO- αλλά και να εδραιώνουν ακόμα περισσότερο τη φήμη, την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητά τους.

Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύντρια Εσωτερικής ΔιοίκησηςΗ λέξη Zuverlaessigkeit (αξιοπιστία) είναι το σήμα κατατεθέν που μας χαρακτηρίζει και μας ξεχωρίζει. Και όπως καλά γνωρίζετε, η αξιοπιστία στον ασφαλιστικό χώρο έχει πρωταρχική και καθοριστική σημασία για την όλο και μεγαλύτερη διείσδυσή μας στην αγορά, για την μελλοντική μας ανάπτυξη και την ευημερία μας.

Για την D.A.S.-Hellas το 2009 ήταν ένας σημαντικός παραγωγικός σταθμός που προδιαγράφει σίγουρα ελπιδοφόρες εξελίξεις και τα χρόνια που έρχονται.
 
Τα αποτελέσματά μας ήταν εξαιρετικά. Το ασφαλιστικό μας χαρτοφυλάκιο αυξήθηκε κατά 37%. Οι νέες πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 64%. Το έσοδό μας αυξήθηκε κατά 56%. Και τέλος, η συνολική αποθεματοποίηση -η σάρκα, δηλαδή, μιας ασφαλιστική εταιρίας- ανήλθε στο 129% του εσόδου μας.

Οι σημαντικές αυτές επιδόσεις οφείλονται, κατά κύριο, λόγο σε 3 παράγοντες:

– Ο απίστευτος ζήλος και οι συντονισμένες προσπάθειες του Τμήματος Πωλήσεων και για το λόγο αυτό επιτρέψτε μου να συγχαρώ θερμά την κα. Νάντια Σταυρογιάννη και τους συνεργάτες της, καθώς και όλο το παραγωγικό δίκτυο.

Βραβεία Νέας Παραγωγής ανά Υποκατάστημα (από αριστερά):– Η άψογη και πολύ εποικοδομητική συνεργασία μας με τη VICTORIA. Φίλε, Θοδωρή Κοκκάλα τόσο εσένα όσο και όλους τους αγαπητούς συναδέλφους σου σας ευχαριστούμε πολύ για το έργο σας και τη συνεργατικότητά σας.

– Τρίτος παράγοντας που ενίσχυσε τη δυναμική της D.A.S.-Hellas ήταν και παραμένει η αναγκαιότητα και η χρησιμότητα της Νομικής Προστασίας, ιδιαίτερα στον τομέα των Επιχειρήσεων, οι οποίες λόγω της οικονομικής συγκυρίας αντιμετωπίζουν προβλήματα εισπραξιμότητας από ακάλυπτες επιταγές, συναλλαγματικές και άλλες απαιτήσεις.

Είμαστε σίγουροι ότι και το 2010 θα συνεχίσουμε να διακρινόμαστε και να επιτυγχάνουμε τους φιλόδοξους στόχους μας. Αρκεί να προσπαθήσουμε όλοι μαζί, μεθοδικά και με αισιοδοξία.

Οι εταιρίες μας αποδεικνύουν καθημερινά ότι είναι δυνατές και μπορούν να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις προκλήσεις.  Οι εποχές άλλαξαν. 

Ο ευδαιμονισμός υποχωρεί ραγδαία. Οι αγορές χρειάζονται νέες προσεγγίσεις. Και εμείς πρέπει και μπορούμε να προσαρμοστούμε γρήγορα στις νέες απαιτήσεις, να δίνουμε πάντα σωστές απαντήσεις στις ασφαλιστικές ανάγκες των ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον τους.

Είναι πολύ χαρακτηριστικό το παράδειγμα που σημείωνε ο κ. Messemer, επικεφαλής της ERGO International, σε μια πρόσφατη εγκύκλιό του και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας

 Ένας καθηγητής Πανεπιστημίου μοιράζει τα θέματα της τελευταίας εξεταστικής περιόδου. Μόλις τα διαβάζει ένας από τους φοιτητές του πετάγεται επάνω και τον ρωτά αναστατωμένος: Μα, κύριε καθηγητά αυτές είναι ακριβώς οι ίδιες ερωτήσεις που μας δώσατε στην προηγούμενη εξεταστική! Η αντίδραση του καθηγητή απεικονίζει με τον καλύτερο ίσως τρόπο αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε τώρα όλοι.

… Σωστά, φίλε μου, όμως οι απαντήσεις έχουν αλλάξει τώρα!

Για τους επόμενους 11 μήνες είμαστε όλοι έτοιμοι να δώσουμε μια ακόμα νικηφόρα μάχη και να την κερδίσουμε. Και έχουμε δυνατά όπλα: τον επαγγελματισμό μας, τις φιλοδοξίες μας, τα καταξιωμένα προϊόντα που χειριζόμαστε, την αξιοπιστία μας και, φυσικά, τη θέληση για μεγαλύτερα επιτεύγματα.

Αυτή είναι η στάση ζωής μας, η εταιρική μας φιλοσοφία. Όπου υπάρχει ένα θέλω, υπάρχει και ένα μπορώ». Πάντα επιτυχίες

Συντονίζοντας τις βραβεύσεις των κορυφαίων Συνεργατών της D.A.S.-Hellas που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους τη χρονιά που πέρασε, η κα. Νάντια Σταυρογιάννη -Διευθύντρια Εσωτερικής Διοίκησης και Πωλήσεων της εταιρίας- είχε την ευκαιρία να εκφράσει τη χαρά και την υπερηφάνεια της για τα επιτεύγματα του Παραγωγικού Δικτύου, την αποτελεσματική ανταπόκριση του στις προκλήσεις των καιρών και το αξιόλογο ασφαλιστικό έργο που προσφέρει.

Επίσης, ευχαρίστησε θερμά όλους τους Συνεργάτες της στην εταιρία για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην υλοποίηση των στόχων και των οραμάτων που μοιράζονται, προκειμένου η D.A.S.-Hellas να αναπτύσσεται σταθερά με δυναμικούς ρυθμούς και να προοδεύει.

Η επιτυχημένη αυτή βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα γευστικότατο δείπνο και πολλές ευχές για μια γόνιμη και παραγωγική χρονιά που θα εκπληρώνει τις επαγγελματικές προσδοκίες όλων.