Η ΑΧΑ ασφαλίζει το Προσωπικό του Ομίλου Επιχειρήσεων Real Media

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Real Group προχώρησε στη σύναψη με την ΑΧΑ Ασφαλιστική ασφαλιστηρίου προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική επιλέχτηκε από τον όμιλο Real Group λόγω της αξιοπιστίας, της πολυετούς πείρας και τεχνογνωσίας της στον τομέα των Ομαδικών Ασφαλίσεων.

Από αριστερά: ο κ. Βαγγέλης Σπάρταλης, ο κ. Φίλιππος Κανταράκης, ο κ. Στέργιος Χατζηνικολάου, η κα. Ιωάννα  Παππά, ο κ. Αδαμάντιος ΧατζηστύληςΗ διαχείριση και κατάρτιση του ασφαλιστηρίου ανατέθηκε από την Alpha Aσφαλιστικές Πρακτορεύσεις  στο Μεσιτικό Γραφείο Ασφαλίσεων ΠΡΑΞΙΣ.

Το πρόγραμμα, που παρέχεται σε όλο το προσωπικό του Ομίλου Επιχειρήσεων Real Group (Real fm A.E, Real Media A.E, και Real Press A.E), περιλαμβάνει ασφάλιση ζωής, νοσοκομειακή περίθαλψη και εξωνοσοκομειακές δαπάνες.

Στην υπογραφή των ασφαλιστηρίων παρέστησαν από τον Όμιλο της Real Group o Διευθύνων Σύμβουλος κ. Στέργιος Χατζηνικολάου, ο  Οικονομικός Διευθυντής κ. Φίλιππος Κανταράκης, και ο Διευθυντής Εμπορικής Εκμετάλλευσης κ. Βαγγέλης Σπάρταλης, ενώ από την ΑΧΑ Ασφαλιστική παρευρέθη ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης και από την Πράξις Μεσίτες Ασφαλίσεων η Διευθύνουσα Σύμβουλος  κα. Ιωάννα  Παππά.