Ενιαίο εφάπαξ ασφάλιστρο Εγγυημένη «Υπεραξία Ζωής» από την ΑΤΕ Ασφαλιστική

Το πρόγραμμα εγγυημένη «Υπεραξία Ζωής» είναι ένα σύγχρονο ασφαλιστικό προϊόν, που συνδυάζει την αποταμίευση – επένδυση και την ασφαλιστική κάλυψη (θάνατο) και κυρίως την εγγυημένη απόδοση της επένδυσής του ασφαλισμένου.

Το πρόγραμμα έχει δύο μορφές:

Ασφάλιση επιβίωσης: 

Όπου η επένδυση – αποταμίευση είναι αυξημένη, ενώ η ασφαλιστική κάλυψη (θάνατος) είναι μειωμένη.

– Ηλικία ασφάλισης 30 ημερών – 65 ετών

– (Ηλικία ασφαλισμένου + διάρκεια, ίση ή μικρότερη των 75 ετών)

Μικτή εξασφάλιση 

Όπου η επένδυση – αποταμίευση και η ασφαλιστική κάλυψη (θάνατος) εμφανίζονται αυξημένες και ίσες.

– Ηλικία ασφάλισης 18 – 65 ετών

– (Ηλικία ασφαλισμένου + διάρκεια, ίση ή μικρότερη των 75 ετών)

Το πρόγραμμα εγγυημένη «Υπεραξία Ζωής» είναι ένα ασφαλιστικό πρόγραμμα που παρέχει, ανάλογα με το τιμολόγιο, ασφαλιστική κάλυψη, μακροχρόνια αποταμίευση – επένδυση και εγγυημένη απόδοση της επένδυσής του ασφαλισμένου.

Σκοπός του προγράμματος είναι να καλύψει ασφαλιστικές ανάγκες και κυρίως την εξασφάλιση ενός εγγυημένου εφάπαξ ποσού στην ηλικία συνταξιοδότησης – που ο ασφαλισμένος έχει ορίσει – ή την οικονομική ενίσχυση του παιδιού με εφάπαξ ποσό στην ηλικία που του είναι αναγκαίο για την επαγγελματική του καριέρα, την οικογενειακή του αποκατάσταση ή την ολοκλήρωση των σπουδών του.

Ως προς το αποταμιευτικό – επενδυτικό μέρος, το εγγυημένη «Υπεραξία Ζωής» είναι Ασφαλιστικό πρόγραμμα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα, με σκοπό την εξασφάλιση εφάπαξ ποσού στη λήξη της ασφάλισης.

Τα επιτόκια επενδύσεων που επιτυγχάνονται είναι τα μεγαλύτερα δυνατά και εξαρτώνται από τις τάσεις και τα δεδομένα που ισχύουν στην αγορά. Πάντως υπάρχει ένα ελάχιστο εγγυημένο (βάσει συμβολαίου) επιτόκιο 3,1% στο απόθεμα.

Για το πάνω από το 3,1% επιτόκιο που κάθε χρόνο θα επιτυγχάνει η Αγροτική Ζωής από τις επενδύσεις του προγράμματος, ο ασφαλισμένος θα συμμετέχει από 95% – 99% (ανάλογα με το ύψος των ασφαλίστρων που θα καταβάλλει).