ΠΣΣΑΣ: Όλα τα έντυπα σε ένα, μετά την IDD

Το πολύτιμο έργο του με την συνεχή ενημέρωση των μελών του θα συνεχίσει ο ΠΣΣΑΣ, όπως σημειώνει το δ.σ, κατά την ενημερωτική συνάντηση ανταποδοτικότητας που έλαβε χώρα την περασμένη Τρίτη 16/4. Τα μέλη παρέλαβαν σε ψηφιακή μορφή τα έντυπα από τον Νομικό Σύμβουλο, κ. Στυλιανό Κόκιο. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμός μας πραγματοποίησε την Τρίτη 16/4/2019 με επιτυχία, ενημερωτική συνάντηση ανταποδοτικότητας για τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του, με θέμα: ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΝΤΥΠΑ ΣΕ ΕΝΑ μετά την IDD.

Πλήθοs Συντονιστών Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Συμβούλων συμμετείχε στην ημερίδα για την Υποχρεωτική εκ του Νόμου Ενημέρωση από τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή.

Ο Νομικόs Σύμβουλοs του ΠΣΣΑΣ κ. Στυλιανός Κόκιοs απάντησε σε ερωτήσειs των συμμετεχόντων καθώs είχε την επιμέλεια του περιεχομένου τηs παρουσίασηs.

Στην συνέχεια όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη του ΠΣΣΑΣ, έλαβαν σε ψηφιακή μορφή τα έντυπα που επιμελήθηκε ο κ. Κόκιος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΣΑΣ ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την συνοχή και την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει το πολύτιμο έργο του, συμβάλλοντας στην άμεση ενημέρωσή τους.

Ευχαριστούμε τέλος το Κέντρο Εκπαίδευσης ΕΙΑΣ για την φιλοξενία.

Ο ΠΣΣΑΣ υποστηρίζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση!!!

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*