Interamerican: Νέο Δίκτυο Χειρουργών Medisystem με απ’ ευθείας πληρωμή

Μια νέα, πρωτοποριακή παροχή στους ασφαλισμένους της με Medisystem προωθεί η Interamerican. Πρόκειται για την απ’ ευθείας κάλυψη από την εταιρεία της αμοιβής του χειρουργού σε περίπτωση επέμβασης, σε οποιοδήποτε νοσηλευτικό ίδρυμα επιλέξει να χειρουργηθεί ο ασφαλισμένος. 

Για τον σκοπό αυτό, η Interamerican έχει επεκτείνει τη συνεργασία της με τους χειρουργούς που περιλαμβάνονται στο Δίκτυο Υγείας Medisystem, δημιουργώντας ένα νέο «Δίκτυο Χειρουργών- ειδικών Συνεργατών». 

Η συνεργασία δεν αφορά μόνο στις ιατρικές υπηρεσίες που οι ιατροί χειρουργοί παρέχουν στο ιατρείο τους, αλλά και στις χειρουργικές επεμβάσεις που πραγματοποιούν.

Με την απ’ ευθείας πληρωμή του χειρουργού του Δικτύου Υγείας Medisystem, η Interamerican διασφαλίζει απολύτως τη διαχείριση του κόστους της επέμβασης χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου σε διαδικασίες οποιασδήποτε συναλλαγής με τον χειρουργό. 

Προς το παρόν το νέο Δίκτυο είναι οργανωμένο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, ενώ προβλέπεται η σταδιακή εξάπλωσή του στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας μας.

Η Interamerican με αυτή την αποφασιστική κίνηση ανταποκρίνεται ουσιαστικά στη βελτίωση των διαδικασιών και στις χειρουργικές επεμβάσεις προς όφελος του ασφαλισμένου, εδραιώνοντας τη διαφάνεια και την αξιοπιστία της στον ευαίσθητο χώρο των υπηρεσιών υγείας.

Επέκταση του Medisystem

Παράλληλα, η Interamerican συνεχίζει την επέκταση του βασικού Δικτύου Ιατρών του Medisystem στην περιφέρεια, με την προσθήκη νέων συνεργατών στον Έβρο. 

Συγκεκριμένα, στο Δίκτυο εντάχθηκαν πρόσφατα  ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και διαγνωστικά κέντρα στην Αλεξανδρούπολη και στην Ορεστιάδα, ενώ ξεκινούν ανάλογες συνεργασίες στην Τρίπολη και στη Σπάρτη.