Ασφάλιση εταιρικών οχημάτων από την Allianz

Η Allianz σχεδίασε ευέλικτα προγράμματα ασφαλιστικών καλύψεων για οχήματα ιδιωτικής χρήσης επιχειρήσεων, καθώς και αυτοκίνητα μακροχρόνιας μίσθωσης (leasing). Οι παρεχόμενες καλύψεις είναι οι εξής:

Αστική ευθύνη προς τρίτους από την κυκλοφορία του ασφαλισμένου αυτοκινήτου

– Σωματικές βλάβες μέχρι 500.000 ευρώ
– Υλικές ζημίες μέχρι 500.000 ευρώ

«All Help», ολοκληρωμένη οδική βοήθεια σε περίπτωση ατυχήματος

Η υπηρεσία «All Help» αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες του ατυχήματος (φωτογράφηση, δήλωση ατυχήματος κλπ.), οργανώνει την άμεση μεταφορά του αυτοκινήτου σας σε συνεργείο επιλογής σας, τη μεταφορά των επιβαινόντων του αυτοκινήτου στον τόπο προορισμού τους και προσφέρει αυτοκίνητο αντικατάστασης για 24 ώρες στις επόμενες 15 ημέρες του ατυχήματος.

Αστική ευθύνη κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου

Παροχή δωρεάν κάλυψης αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου προς τρίτους κατά τη μεταφορά του αυτοκινήτου εντός πορθμείου ή οχηματαγωγού.

Αστική ευθύνη από ρυμουλκούμενο όχημα

Παροχή δωρεάν κάλυψης αστικής ευθύνης του ασφαλισμένου προς τρίτους σε περίπτωση που ρυμουλκεί τροχόσπιτο, τρέιλερ κ.λ.π.

Προσωπικό ατύχημα οδηγού-ιδιοκτήτη

Για το προσωπικό ατύχημα που προκλήθηκε από τον ιδιοκτήτη ή τον οδηγό κατά τη διάρκεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου σε όλα τα μέρη του κόσμου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τρία  προγράμματα.

Νομική προστασία

Κάλυψη στην Ελλάδα και στην Ευρώπη (είτε ο ασφαλισμένος προξενήσει είτε υποστεί ατύχημα) στον κύριο ή νόμιμο κάτοχο του αυτοκινήτου σαν οδηγό (ακόμα και αν οδηγεί νόμιμα οποιοδήποτε αυτοκίνητο) ή πεζό ή οδηγό του αυτοκινήτου, καθώς και στους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου.

Υλικές ζημίες από ανασφάλιστο όχημα

Σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος με ανασφάλιστο όχημα, αποζημιώνουμε τις υλικές ζημίες που θα υποστεί το αυτοκίνητό του ασφαλισμένου με ανώτατο όριο ευθύνης τα 100.000 ευρώ.

Πυρκαγιά, πυρκαγιά από τρομοκρατικές ενέργειες και στάσεις-απεργίες

Αποζημίωση για τις ζημίες του ασφαλισμένου αυτοκινήτου στην τρέχουσα εμπορική του αξία, από πυρκαγιά ή έκρηξη από οποιαδήποτε αιτία, τρομοκρατικές ενέργειες καθώς και κατά τη διάρκεια στάσεων-απεργιών, πολιτικών ταραχών, οχλαγωγιών και διαδηλώσεων .

Αστική ευθύνη από μετάδοση πυρκαγιάς

Καλύπτονται οι ζημίες που θα προκληθούν σε τρίτους από πυρκαγιά που ξεκίνησε από το ασφαλισμένο αυτοκίνητό.

Ολική και μερική κλοπή

Σε περίπτωση ολικής κλοπής του αυτοκινήτου,  παρέχεται αποζημίωση στην τρέχουσα εμπορική αξία του αυτοκινήτου κατά την ημερομηνία της κλοπής, 90 ημέρες μετά από την υποβολή μήνυσης κατά αγνώστου στην αστυνομική αρχή και της σχετικής δήλωσης στην εταιρία. 

Επιπλέον παρέχεται αποζημίωση για τις ζημίες που θα προκληθούν στο αυτοκίνητό κατά την απόπειρα ή κατά τη διάρκεια κλοπής του καθώς και για την κλοπή των συστημάτων ήχων και εικόνας για αξία μέχρι 500 €.

Κλοπή αξεσουάρ

Αποζημίωση για την κλοπή των συστημάτων ήχου και εικόνας καθώς και συσκευών τηλεπικοινωνίας του αυτοκινήτου τρέχουσας εμπορικής αξίας άνω των 500 ευρώ.

Ίδιες ζημίες 

Αποζημίωση για τις ζημίες του αυτοκινήτου, που προκλήθηκαν από πρόσκρουση, σύγκρουση, ανατροπή, εκτροπή, στην τρέχουσα εμπορική του αξία, ακόμα και αν αυτές προκληθούν από κακόβουλες ενέργειες τρίτων με δυνατότητα επιλογής της απαλλαγής της εταιρίας για κάθε ζημία (300 ευρώ, 750 ευρώ, 1.000 ευρώ, 1.500 ευρώ) ανάλογα με τις ανάγκες του ασφαλισμένου.

Θραύση κρυστάλλων

Αποζημίωση για τις ζημίες στα κρύσταλλα του αυτοκινήτου από οποιαδήποτε εξωτερική αιτία ακόμα και κατά την απόπειρα κλοπής του καθώς και στην ηλιοροφή του αυτοκινήτου για τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας (εφόσον αυτή προβλέπεται από τον εργοστασιακό του εξοπλισμό). Επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα επιλογής κεφαλαίου κάλυψης 1.800 ευρώ και 3.000 ευρώ.

Θραύση κρυστάλλων – Υπηρεσίες Carglass

Καλύπτεται η θραύση στα κρύσταλλα (εμπρόσθιoυ και oπίσθιoυ αvεμoθώρακα και τωv παραθύρωv) του αυτοκινήτου, από oπoιαδήπoτε αιτία περιλαμβαvoμέvης της απόπειρας κλoπής, με χαμηλότερο κόστος ασφάλισης και με αποκατάσταση των ζημιών από την εξειδικευμένη και με διεθνή αναγνώριση εταιρία εμπορίας και τοποθέτησης κρυστάλλων Carglass χωρίς να εκταμιεύσει ο ασφαλισμένος χρήματα.

Φυσικά φαινόμενα

Αποζημίωση για τις ζημίες του αυτοκινήτου στην τρέχουσα εμπορική του αξία από πλημμύρα, ανεμοθύελλα, καταιγίδα, σεισμό, έκρηξη ηφαιστείου ή άλλη φυσική διαταραχή με δυνατότητα να συμπεριληφθούν οι ζημίες που θα προκληθούν από χαλαζόπτωση.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου 

Σε περίπτωση απώλειας του αυτοκινήτου λόγω ολικής κλοπής του, χορηγείται αμέσως μετά την υποβολή μήνυσης στην αστυνομική αρχή και της δήλωσης κλοπής του στην εταιρία, ενοικιαζόμενο όχημα αντίστοιχης φορολογήσιμης ιπποδύναμης με ανώτατο όριο τα 1600 cc για 90 ημέρες. 

Σε περίπτωση oλικής καταστρoφής τoυ αυτoκιvήτoυ, χορηγείται αμέσως μετά την υποβολή δήλωσης στην εταιρία, ενοικιαζόμενο όχημα αντίστοιχης φορολογήσιμης ιπποδύναμης με ανώτατο όριο τα 1600 cc μέχρι αποζημίωσή και μέχρι 30 ημέρες.

Πλήρης οδική βοήθεια στην Ελλάδα ή την Ευρώπη 

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό ακινητοποιηθεί λόγω τροχαίου ατυχήματος ή βλάβης ή απώλειας κλειδιών ή ζημίας στα ελαστικά ή από απόπειρα κλοπής, επεμβαίνει η Allianz Assistance είτε ο ασφαλισμένος ταξιδεύει στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη.

Εγγύηση αξίας

Αποζημίωση σε περίπτωση ολικής καταστροφής ή ολικής κλοπής του αυτοκινήτου, στην αξία αγοράς του – και όχι στην εμπορική του αξία τη στιγμή της ζημίας – συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και του οποιουδήποτε εξοπλισμού έχει προστεθεί πέραν του εργοστασιακού.

Πράσινη κάρτα

Σε περίπτωση που ασφαλισμένος επιθυμεί να ταξιδέψει νόμιμα εκτός των συνόρων της ελληνικής επικράτειας, παρέχεται δωρεάν πράσινη κάρτα για την κάλυψη της αστικής ευθύνης προς τρίτους και για την επέκταση της κάλυψης της πυρκαγιάς (εφόσον αυτή αναφέρεται στον πίνακα καλύψεων του ασφαλιστηρίου). 

Επιπλέον, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει όλες τις καλύψεις που περιέχονται στο ασφαλιστήριό του και στο εξωτερικό με την καταβολή ενός επιπλέον ασφαλίστρου.