Ετήσιο Συνέδριο ΑΧΑ & Βραβεύσεις Διακεκριμένων Στελεχών Πωλήσεων

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διοργάνωσε το ετήσιο Συνέδριο με θέμα «Επαγγελματισμός σε ένα κόσμο που αλλάζει» στο ξενοδοχείο Hilton το Σάββατο 6 Μαρτίου 2010 στην Αθήνα. Όπως κάθε χρόνο, μαζί με το Συνέδριο πραγματοποιήθηκαν οι Βραβεύσεις των Καλύτερων Συνεργατών Πωλήσεων.

Ο κ. Eric Kleijnen, Διευθύνων Σύμβουλος, άνοιξε το συνέδριο υπογραμμίζοντας το ανθεκτικό επιχειρηματικό μοντέλο του Ομίλου με ισχυρή κερδοφορία και αυξημένη οικονομική δύναμη σε ένα ιδιαίτερα ασταθές διεθνές περιβάλλον.
 
Παράλληλα, παρουσίασε το επιχειρηματικό πλάνο της ΑΧΑ Ασφαλιστικής και τις προθέσεις για νέες επενδυτικές και αποδοτικές κινήσεις. 

Επίσης, αναφέρθηκε στη δυσμενή οικονομική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας και την επίδραση που θα φέρουν στον ασφαλιστικό κλάδο τα φορολογικά μέτρα και το συνολικό πρόγραμμα μεταρρύθμισης.

Ο κ. Θωμάς Πουφινάς, Offer DirectorΣτη συνέχεια ο κ. Eric Kleijnen συνεχάρη τους συνεργάτες για τα θετικά οικονομικά αποτελέσματα της προηγούμενης χρονιάς παρόλη την πρωτοφανή δύσκολη οικονομική συγκυρία σε παγκόσμιο καθώς και σε εθνικό επίπεδο και βράβευσε μαζί με την Εκτελεστική Επιτροπή της εταιρίας τους καλυτέρους.

Ο κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, μίλησε για το βασικό μήνυμα του συνεδρίου, και τόνισε την ανάγκη του επαγγελματισμού σε ένα τόσο ευμετάβλητο περιβάλλον. 

Ο κ. Θωμάς Πουφινάς, Offer Director, και ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθυντής Λειτουργιών, παρουσίασαν τους βασικούς πυλώνες της ανάπτυξης της εταιρίας. 

ο κ. Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency SystemΣυγκεκριμένα, ανέφεραν ότι στόχος της εταιρίας είναι μέσω της βελτίωσης των διαδικασιών, της ανάπτυξης προϊόντων και της πραγματοποίησης προωθητικών ενεργειών να επιτύχει την αύξηση του επιπέδου εξυπηρέτησης των συνεργατών και πελατών και της αποδοτικότητας. 

Επιπρόσθετα, επισήμαναν ότι η ΑΧΑ Ασφαλιστική θα ενδυναμώσει το ανθρώπινο δυναμικό και θα επενδύσει στην ανάπτυξη συστημάτων.   
 
Στη συνέχεια, ο κ. Κοσμάς Σμπιλής, Διευθυντής Πωλήσεων Agency System, έκανε απολογισμό εργασιών για το 2009 και ανέπτυξε τον προγραμματισμό και τους στόχους για το Αgency το 2010. 

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αύξηση της δραστηριότητας του δικτύου πωλήσεων αναφέροντας ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες για ανάπτυξη.

Ο κ. Αδαμάντιος Χατζηστύλης, Διευθυντής Δικτύων ΔιανομήςΟ κ. Ντίνος Κυριάκου, Διευθύνων Σύμβουλος στον όμιλο Life Partners και περιφερειακός πρόεδρος του MDRT, μίλησε στους σύνεδρους για τα οφέλη που προκύπτουν στους πελάτες από την εφαρμογή της συμβουλευτικής προσέγγισης και χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο ότι θα πρέπει οι συνεργάτες να είναι «γιατροί και όχι φαρμακοποιοί».

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με ένα gala δείπνο όπου βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες. Η ΑΧΑ Ασφαλιστική θέλησε έμπρακτα να εκδηλώσει την εκτίμησή της για την πολύτιμη συνεισφορά όλων των συνεργατών διοργανώνοντας μία υπέροχη βραδιά.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε το powerpoint της παρουσίασης του κ. Eric Kleijnen

Πατήστε εδώ για να δείτε την κοινή παρουσίαση των κ.κ. Αδαμάντιου Χατζηστύλη, Θωμά Πουφινά, Ερρίκου Μοάτσου