ΠΑΡΟΝ Ο.Ε.: Εγκαίνια και κοπή πίτας

Εγκαίνια και κοπή πίτας πραγματοποίησε στο γραφείο της η εταιρία ασφαλιστικής πρακτόρευσης ΠΑΡΟΝ Ο.Ε., στις  07/02/2010.

Μέτοχοι της νές εταιρίας είναι:

- Η κα. Χριστίνα Φυτέα που διετέλεσε Επιθεωρητής Πωλήσεων της Ασπίς Πρόνοια με συνολικό χαρτοφυλάκιο 13 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων 9 εκατ. ευρώ περιοδικών καταβολών στον κλάδο Ζωής και 4 εκατ. ευρώ στους λοιπούς κλάδους. Στο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς ασχολείται ενεργά από το 1997, Είναι μέλος της LIMRA και απόφοιτη του Ι.ΧΟ.Σ.

- Ο κ. Δημήτρης Μαρνέρης που διετέλεσε Agency Manager της Ασπίς Πρόνοια με συνολικό χαρτοφυλάκιο 3 εκατ. ευρώ. Είναι απόφοιτος του Ι.ΧΟ.Σ.

- Ο κ. Αθανάσιος Ψιμάρας που επίσης διετέλεσε Agency Manager της Ασπίς Πρόνοια με συνολικό χαρτοφυλάκιο 1 εκατ. ευρώ

Η Εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης ΠΑΡΟΝ Ο.Ε., αριθμεί 65 ασφαλιστικούς συμβούλους.  Εκτός από το κεντρικό γραφείο στην Ν. Σμύρνη, διαθέτει και δεύτερο σημείο διάθεσης ασφαλιστικών προϊόντων, στην περιοχή των Αχαρνών, με διεύθυνση: Δημ. Δέδε 75.

Ο στόχος του γραφείου για το 2010, όσον αφορά στον Κλάδο Ζωής είναι  2,5 εκατ. ευρω και για τους λοιπούς κλάδους: 2 εκατ. ευρώ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 150 συνεργάτες, φίλοι και στελέχη της  ασφαλιστικής αγοράς.  Μεταξύ αυτών, ο πρώην πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της AGF Κόσμος και νυν ιδρυτής της εταιρίας Σχήμα Α.Ε.. κ. Ν. Πλακίδης.

Ο Πρόεδρος της International Life Α.Ε.Α.Ζ., κ. Σ. Ταγκόπουλος,  ο Διευθύνων Σύμβουλος της Post Insurance Brokerage, κ. Γ. Βαρσαμής, ο Γενικός Διευθυντής της EFG Eurolife Ασφαλιστικής, κ. Ν. Δελένδας, ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο Εμπορικός Διευθυντής της International Life, κ.  Α. Κατσαράς, ο Διευθυντής Πωλήσεων της EFG Eurolife Ασφαλιστικής, κ. Κ. Σεμερτζόγλου τα Διευθυντικά Στελέχη του Ομίλου International Life, κ.κ. Ι.  Κοτσιφάκη, Ν. Παυλόπουλος, Μ. Τάτσης, Τ. Ριτσάτος, Γ. Αναστασόπουλος, Θ. Δέσπος, Ρ. Γουλανδρή, Φ. Γούναρη, και πολλοί άλλοι.