Καρατζαφέρης: «Υπεύθυνες οι σκέψεις του υπ. Εργασίας για το ασφαλιστικό»

Συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας κ. Ανδρέα Λοβέρδο είχε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.Μετά τη συνάντηση, ο κ. Λοβέρδος είπε ότι ο κ. Καρατζαφέρης είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που βλέπει για θέματα της αρμοδιότητάς του, πρόσθεσε ότι τον ενημέρωσε για όλα τα θέματα ασφάλειας και πρόνοιας και τις εξελίξεις των θεμάτων αυτών και είπε, ότι σε αυτή την κρίσιμη περίοδο ο ΛΑΟΣ συμμετέχει στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του ασφαλιστικού συστήματος.

«Είχαμε μια πάρα πολύ εποικοδομητική συζήτηση την οποία όπως έχω πει και στη Βουλή επιδιώκω με επιστολές μου και με τους προέδρους των άλλων κοινοβουλευτικών κομμάτων προκειμένου να οργανώσουμε το ασφαλιστικό.
 
Ελπίζουμε πλάι και παράλληλα με την μεγέθυνση των προβλημάτων να αυξηθεί και η πολιτική συνοχή της χώρας, η αλληλεγγύη και η συναίνεση», τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Ο κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις του, χαρακτήρισε ρεαλιστικά τα μέτρα που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση και είπε ότι το κόμμα του, με σοβαρότητα θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «οι σκέψεις του κ.Λοβέρδου κινούνται σ’ ένα σοβαρό άξονα, άξονα ευθύνης θα μπορούσα να πω. 

Πολλά πράγματα απ’ αυτά που επεξεργάζεται ο υπουργός αποτελούν και τον κορμό του προγράμματος του ΛΑΟΣ. Ως εκ τούτου εμείς στηρίζουμε βεβαίως το πρόγραμμα μας, όπως και κάθε υπεύθυνη σκέψη η οποία θα μπορούσε να βγάλει τη χώρα από ένα αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιπέσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια».