Διευθύνων Σύμβουλος στη μεσιτική Front Line αναλαμβάνει ο Γιάννης Παυλίδης

Στη μεσιτική εταιρία Front Line αναλαμβάνει ως Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Γιάννης Παυλίδης. Πρόκειται για το νέο πόστο του, μετά την αποχώρησή του –όπως είχε αποκαλύψει το iw– από την Νέος Ποσειδών, όπου κατείχε τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Ο κ. Παυλίδης, έχοντας πλέον αποκτήσει σημαντική επιχειρηματική ατζέντα, μετακινείται στη μεσιτική προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του από μια νέα θέση, διαφορετική από όσες κατείχε μέχρι και σήμερα, καθώς εισέρχεται στην εταιρία με την προοπτική συμμετοχής του και στο μετοχικό κεφάλαιό της.

 Η Front Line είναι μια εταιρία που διαχειρίζεται σε ετήσια βάση χαρτοφυλάκιο με μικτή αξία περί τα 11 εκατ. εκατ. ευρώ και που διαθέτει ετήσια έσοδα της τάξης των 1,7 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Γιάννης Παυλίδης, εκτός από Γενικός Διευθυντής στην Νέος Ποσειδών έχει, μεταξύ άλλων, διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος επί πέντε έτη στην ΑΤΕ Ασφαλιστική, για περισσότερο από μια πενταετία στην Commercial Value και για μια τριετία στη Μαγδεμβούργερ Ελλάς νυν Victoria.

 Σημειώνεται ότι ο κ. Παυλίδης είναι και εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. Πρόκειται για θέση την οποία δεν έχει αποφασίσει αν θα διατηρήσει ή αν τελικά θα εγκαταλείψει.