Καινοτόμα υπολογιστικά εργαλεία από την Allianz

Τη νέα υπηρεσία της Allianz, που προσφέρει στους ασφαλισμένους της τη δυνατότητα γρήγορου και εύκολου υπολογισμού των ασφαλιστικών τους αναγκών, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι προσκεκλημένοι στις φετινές εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Πρόκειται για δέκα διαδραστικούς «Υπολογιστές», ενσωματωμένους στην εταιρική ιστοσελίδα της Allianz, οι οποίοι με κατάλληλες ερωτήσεις αντλούν τις πληροφορίες που συνθέτουν την πραγματική οικονομική θέση κάθε υποψήφιου προς ασφάλιση, όπως και τις ασφαλιστικές του ανάγκες.

Ο κ. Μιχάλης Μαϊλλης, Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού ΕπιμελητηρίουΗ Allianz Ελλάδος συμμετείχε και φέτος ως χορηγός στις ετήσιες εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, που οργανώθηκαν υπό την αιγίδα της Γερμανικής Πρεσβείας, σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Οι εκδηλώσεις αυτές, εστιάζουν κατά κύριο λόγο σε δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης της Ελληνογερμανικής οικονομικής και επιχειρηματικής συνεργασίας και πραγματοποιήθηκαν παρουσία προσωπικοτήτων του πολιτικού, διπλωματικού, τραπεζικού και επιχειρηματικού κόσμου.

Προσφωνώντας τους περίπου 1.500 καλεσμένους, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαϊλλης, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι, «το Επιμελητήριο επιδιώκει, εκ μέρους των Γερμανών εταίρων μας, να συμβάλλει στην κατανόηση, των Ελληνικών θέσεων και προσπαθειών για την έξοδο από την κρίση». 

Ο κ. Γιάννης Μανιάτης, Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και ΚλιματικήςΟ κ. Μαϊλλης χαρακτήρισε σημαντικό το γεγονός αυτό, δεδομένου, όπως είπε, του κομβικού ρόλου που διαδραματίζει η Γερμανία στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Σημειώνεται ότι τους παρευρισκόμενους στις εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου χαιρέτησε εκ μέρους του Πρωθυπουργού ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Γιάννης Μανιάτης.

Η Allianz Ελλάδος υποστηρίζει κάθε χρόνο τις ετήσιες εκδηλώσεις του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να συμβάλλει ουσιαστικά στη σύσφιξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας.