Νέο Βραβείο για την SENATUS

Μία ακόμη πολύ σημαντική διάκριση κέρδισε η SENATUS®, η μοναδική αλυσίδα στην Ελλάδα στον χώρο των Ασφαλίσεων, Ακινήτων, Τραπεζικών που η ίδια δημιούργησε. 

Η θερμή υποδοχή  της εισόδου της SENATUS® που αναπτύσσεται με Franchising και Licensing από το 2009, συνεχίσθηκε με την επιβράβευση και από την Χρηματοοικονομική αγορά. 

Η SENATUS®, στα πλαίσια του Money Show που διεξήχθη στο Hilton τον περασμένο Δεκέμβριο και στο οποίο έλαβε μέρος με μεγάλη επιτυχία, κατέκτησε το βραβείο «No1 Financial Concept 2010». 

Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Marketing της SENATUS® κα. Ποθουλάκη Ηρώ από την Αντιπρόεδρο του Money Show κα. Αννα Μαγκριώτη

Αννα Μαγκριώτη, Αντιπρόεδρος Money Show, Ηρώ Ποθουλάκη, Διευθύντρια Marketing, SENATUS®  Στην εισήγηση της η κα. Μαγκριώτη μεταξύ άλλων δήλωσε «…οι σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις πρέπει και να αναγνωρίζονται αλλά και να επιβραβεύονται» και η κα.Ποθουλάκη με την σειρά της αφού την ευχαρίστησε τόνισε πως «το βραβείο αυξάνει τις υποχρεώσεις προς τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για ακόμη καλύτερες υπηρεσίες».   

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει κάθε κατάστημα Franchise και κάθε Συνεργάτης-Licensee συνδυάζουν μοναδικά και ολοκληρωμένα με ενιαίο back-office 3 επιχειρήσεις σε 1. Broker Ασφαλίσεων (Μεσίτης Ασφαλίσεων), Κτηματομεσιτικό Γραφείο (Πανελλήνιο Χαρτοφυλάκιο), Τραπεζικό Διαμεσολαβητή (Αποκλειστικά Πακέτα). 

Ενα από τα κύρια διαφοροποιητικά στοιχεία του πακέτου της SENATUS® είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη από έναν και μόνον συνεργάτη με το χαρακτηριστικό «ο Άνθρωπός μας …της SENATUS®». 

Το πακέτο Franchise απευθύνεται σε ήδη υπάρχοντες Ασφαλιστές, Πράκτορες, ΚτηματομεσίτεςΤραπεζικούς Διαμεσολαβητές, Συμβούλους Επιχειρήσεων, όπως και σε Πτυχιούχους ΑΕΙ/ΤΕΙ,  ή και νέους  που θέλουν να ξεκινήσουν την δική τους επώνυμη επιχείρηση χωρίς ιδιαίτερα έξοδα και «κρυφά κοστολόγια» έχοντας δίπλα τους έναν συνεργάτη που θα τους κατευθύνει και θα τους παρακολουθεί αξιοποιώντας μοναδικά τον συνδιασμό «Eκπαίδευση-Yποστήριξη-Local Store Marketing- Nέα Tεχνολογία-Ενοποιημένη Συνεργασία». 

Ενας επαγγελματίας ή μία επιχείρηση χωρίς καμία αλλαγή μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του πακέτου SENATUS® Licensing Package, αφενός για να αποκτήσει συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά που δραστηριοποιείται και αφετέρου για να μπορέσει να βελτιώσει και διευρύνει τις σχέσεις της με το πελατολόγιο που εξυπηρετεί. 

Ενδειτικά αναφέρουμε, Έκδοση Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου SENATUS® (www.senatus.gr)- μπροστά στον πελάτη, Συγκριτική Αξιολόγηση Δανείων και Leasing με προϋποθέσεις Έγκρισης, Πανελλήνιο Χαρτοφυλάκιο Ακινήτων, Συγκριτική Τιμολόγηση Ασφαλίστρων κ.α. είναι ορισμένα μόνον «όπλα» που διαθέτει ο Συνεργάτης της Αλυσίδας.
 
Πριν την έναρξη λειτουργίας κάθε συνεργασίας ενεργοποιείται το Τμήμα Υποστήριξης Franchise (F.S.D Franchise Support Department) για την αρχική (προσυμβατική) και συνεχή υποστήριξη λειτουργίας, εκπαίδευσης και εποπτείας. 

Οι διαδικασίες επιτελούνται τόσο με παρακολούθηση μέσα από το Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα (σχεδιασμένο με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της σύγχρονης και πολυμορφικής επιχείρησης, πολλαπλών δεδομένων, με έμφαση στην ευκολία χρήσης) όσο και με προγραμματισμένες επισκέψεις του Τμήματος Υποστήριξης, ενώ περιοδικά διεξάγονται έρευνες αγοράς, μέτρησης ικανοποίησης πελατών, Mystery Shopping κα. Η SENATUS® ακόμη εφαρμόζει με πολύ προσοχή τις βασικές αρχές λειτουργίας των Δικτύων αφού ελέγχει την παρουσίαση, προώθηση και προβολή των υπηρεσιών προς τον πελάτη όπως και της σύνδεσης των διαφόρων υπηρεσιών μεταξύ τους. 

Στην διαδικασία αυτή, υποστηρίζεται αποτελεσματικά από την Νέα Τεχνολογία μέσα από πρωτοποριακά και μοναδικά συστήματα (e-Learning, e-Conference), έτσι ώστε η κύρια φιλοσοφία της Διοίκησης για Ενοποιημένη Συνεργασία (Unified Collaboration) να βρίσκει απόλυτη εφαρμογή.  

Στο τέλος της απονομής ο Franchisor κ. Ιωάννης Γιουμπάκης από την μεριά του, ευχαρίστησε την Χρηματοοικονομική αγορά, το Money Show και την κα Αννα Μαγκριώτη για την πολύ σημαντική αυτή διάκριση η οποία θα βοηθήσει αλλά και θα ενισχύσει περαιτέρω όπως τόνισε την πορεία που έχει χαράξει και ακολουθεί πιστά η SENATUS®.