«All Pension Capital» από την Allianz

Η Allianz δημιούργησε το επενδυτικό πρόγραμμα  «All Pension Capital» unit linked με εφάπαξ καταβολή ασφαλίστρου που έχει σαν στόχο την κάλυψη συνταξιοδοτικών αναγκών. Το πρόγραμμα ανήκει στην οικογένεια προγραμμάτων τύπου unit linked, εφάπαξ ασφαλίστρου και επενδύει αποκλειστικά σε μερίδια του αμοιβαίου κεφαλαίου «μικτό εσωτερικού unit linked» της Allianz ΑΕΔΑΚ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε αυτούς που:

· Έχουν συγκεντρώσει αποταμιευτικό κεφάλαιο στοχεύοντας σε αποδόσεις σημαντικά υψηλότερες των παραδοσιακών επενδυτικών λύσεων
· Ενδιαφέρονται για μια μακροπρόθεσμη δυναμική επένδυση
· Επιδιώκουν να εξασφαλίσετε ένα συμπληρωματικό ποσό σύνταξης μέσα από το κεφάλαιο που θα έχει συσσωρευτεί στην επιθυμητή ηλικία, ενώ παράλληλα
· Επιθυμούν να αξιοποιήσουν τα φορολογικά κίνητρα που παρέχει ένα ασφαλιστήριο ζωή

Παροχές:

Επένδυση του εφάπαξ καθαρού ασφαλίστρου στο πρόγραμμα «All Pension Capital» σε ποσοστό 100% για μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των αποταμιεύσεών σε μακροπρόθεσμη βάση.

Στη λήξη, παρέχεται ένα επιπλέον, της αξίας του λογαριασμού μεριδίων, εφάπαξ ποσό ενώ η ρευστοποίηση των μεριδίων γίνεται, όποτε ζητηθεί, με την καθαρή τους τιμή.

Η εξασφάλιση των συνταξιοδοτικών παροχών επιτυγχάνεται μέσα από τη δυναμική επένδυση του «All Pension Capital» παρέχοντάς ευελιξία στον τρόπο καταβολής της μέσα από τις παρακάτω μορφές:
· Ισόβια μηνιαία σύνταξη
· Ισόβια μηνιαία σύνταξη με εγγυημένη διάρκεια καταβολής
· Ισόβια σύνταξη μεταβιβαζόμενη σε άλλο πρόσωπο σε περίπτωση απώλειας ζωής του συνταξιοδοτούμενου – ασφαλισμένου