Η Garwyn λανσάρει online σύστημα αναφοράς ατυχημάτων

Σύμφωνα με την εταιρία, η ανάπτυξη ήταν η πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών που έχει αιχμή του δόρατος την ενίσχυση του συνόλου της πρώτης κοινοποίησης της διαδικασίας απώλειας για τη διαχείριση των απαιτήσεων του κόστους και των ασφαλίστρων για τους ασφαλιστές, μεσίτες και τους ασφαλισμένους.

Το online σύστημα αναφοράς επιτρέπει στις επιχειρήσεις την καταγραφή των ατυχημάτων και των τραυματισμών στο χώρο εργασίας, από τις μικρές μέχρι τις πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Στόχος του είναι να επιτρέπει στις επιχειρήσεις να συμμορφωθούν με την Υποβολή Εκθέσεων των Τραυματισμών, Ασθενειών και Επικίνδυνων περιστατικών από τους κανονισμούς, παρέχοντας τη δυνατότητα αναφοράς των ατυχημάτων στην Επιτροπή Υγείας και Ασφάλειας.

Κάθε περιστατικό αναφέρεται online από τον εργοδότη ή τον εργαζόμενο και περιλαμβάνει την δυνατότητα να ειδοποιούνται αυτόματα τα ανώτερα στελέχη. 

Έκθεση της εταιρίας αποκαλύπτει τις τάσεις και τους τύπους συμβάντων, που δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται έγκαιρα στα  περιστατικά και να συνεργάζονται με τον μεσίτη και τον ασφαλιστή έτσι ώστε να μπορούν να διαχειριστούν τους κινδύνους.

Ο κ. Nick Patterson, εμπορικός διευθυντής στη Garwyn σε δηλώσεις του ανέφερε ότι « το νέο σύστημα online καταγραφής-αναφοράς των ατυχημάτων είναι ένα σημαντικό στοιχείο στα σχέδιά μας για να αντιμετωπίσουμε το σύνολο της πρώτης κοινοποιήσεως της απώλειας.

Η διασφάλιση ότι τα ατυχήματα θα αναφέρονται άμεσα είναι το κλειδί για τη μείωση του κόστους και των δικαστικών αντιδικιών, ενώ παράλληλα τα στοιχεία θα δίνουν πολύτιμες πληροφορίες για τον εντοπισμό των κινδύνων».