Τέσσερα χρόνια λειτουργίας για την Generali Academy

Τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της έκλεισε μία σημαντική εκπαιδευτική πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Όμιλος Generali με την δημιουργία της Generali Academy

Ο τέταρτος εκπαιδευτικός κύκλος ολοκληρώθηκε με την τιμητική απονομή διπλωμάτων σε 18 μεσίτες και πράκτορες οι οποίοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια.

Κ. Χομόνδοζλης, Ν. Σακελαρίου, Α. Τόγια, Γ. Κάτσανος, Ν. ΜπλάναςΣτην Generali Academy οι συμμετέχοντες παρακολουθούν ένα κύκλο εννέα μαθημάτων που αφορούν στην οργάνωση της ασφαλιστικής αγοράς, την αντασφάλιση σε πρακτικό επίπεδο και πως επιδρά στους διαμεσολαβούντες, στο underwriting, στις ζημιές, στις πωλήσεις, στο management, στις αρχές της πειθούς, το management για μεσίτες και την επικοινωνία.
 
Όπως εξήγησε ο Διευθυντής Εκπαίδευσης του Ομίλου Generali κ. Κώστας Χομόνδοζλης, στόχος είναι να αποκτούν οι διαμεσολαβούντες μία γενικότερη γνώση για την λειτουργία της ασφαλιστικής αγοράς και όχι τόσο για τεχνικά θέματα της ασφάλισης τα οποία άλλωστε τα γνωρίζουν.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Νίκος Σακελαρίου υπογράμμισε ότι η δημιουργία της Generali Academy, εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρείας που στοχεύει στη ενίσχυση του ρόλου των διαμεσολαβούντων στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς και ζήτησε από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση να εκθέσουν τις δικές τους απόψεις προκειμένου το έργο της Generali Academy να καταστεί πιο αποτελεσματικό την νέα περίοδο. 

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του κ. Σακελαρίου, οι πράκτορες και μεσίτες πήραν τον λόγο, διατύπωσαν συγκεκριμένες απόψεις για την θετική εμπειρία που είχαν από τη συμμετοχή τους στα σεμινάρια. 

Παράλληλα εξέφρασαν την αγωνία τους για την πορεία του ασφαλιστικού κλάδου αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα τη συμβολή της Generali στη διαμόρφωση μίας αξιόπιστης και φερέγγυας ασφαλιστικής αγοράς.

Κλείνοντας την εκδήλωση ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Πάνος Δημητρίου, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά και τις επιπτώσεις αυτών στους διαμεσολαβούντες τόνισε ότι η Generali είναι υπέρ της πλήρους διαφάνειας στη λειτουργία της αγοράς, τόνισε ότι ο όμιλος στηρίζει τόσο το agency όσο και το πρακτορειακό δίκτυο γιατί πιστεύει στην αποτελεσματικότητα της ανθρώπινης επικοινωνίας και πρόσθεσε με νόημα ότι «στη  Generali δεν είμαστε γαλαντόμοι σήμερα για να φύγουμε αύριο». 

Τέλος ενημέρωσε του συμμετέχοντες ότι σύντομα η εταιρεία είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση νέων πρωτοβουλιών και εργαλείων που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών του Ομίλου στους συνεργάτες της.