Σφράγισε την επιτυχία της η ERGO

Η περασμένη Παρασκευή ήταν μία ιδιαίτερη ημέρα για την ERGO. Στο Μέγαρο Μουσικής ο κος Θεόδωρος Κοκκάλας είπε συγκινημένος: «Θυμόμαστε τις επιτυχίες, μαθαίνουμε από τις αποτυχίες».  Ηταν μία ιδιαίτερη στιγμή για την ERGO η οποία πραγματοποίησε την ετήσια της εκδήλωση, γιορτάζοντας φέτος τα 30 της χρόνια. 30 χρόνια εξελίξεις στην Ελλάδα, 30 χρόνια ΕΡΓΟ και συνεχίζει πλέον μεγαλύτερη και πιο δυνατή μετά την συγχώνευσης της με την ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Της Ελενας Ερμείδου

Συγκινημένος ο κος Κοκκάλας έχοντας συμπληρώσει στην ERGO 15 χρόνια ευχαρίστησε τον κον Andree Moschner για την ουσιαστική του συμβολή, ιδιαίτερα στα χρόνια της κρίσης,  δηλώνοντας ότι υπήρξαν στην πορεία δυσκολίες, αλλά και πολλές επιτυχίες.  Εχοντας συγκεντρώσει πλέον εμπειρία ετών συνέστησε στα δίκτυα και προς όλους τους καλεσμένους να προχωράνε μπροστά και να μην αφήνουν  τις φοβίες να κυριαρχούν τις αποφάσεις τους.

Ο κος Κοκκάλας, μίλησε λίγο και άφησε τις στιγμές να μιλήσουν μόνες τους να μιλήσουν περισσότερο.

Στο χρόνο που μίλησε αναφέρθηκε, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και έμφαση στο ισχυρό δίκτυο των διαμεσολαβούντων, και στην ισχυρή δομή του δικτύου.

Η ERGO είπε θα συνεχίσει με το ίδιο τρόπο που κάνει μέχρι σήμερα, προσθέτοντας με τις κινήσεις της ακόμα μεγαλύτερη αξία στην αγορά.

Για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και το σημαντικό της ρόλο στην ανάπτυξη της ERGO μίλησε και ο κος Andree Moschner, αποκαλώντας τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβούντες ως τους ανθρώπους κλειδιά για την ανάπτυξη των πωλήσεων και ως εγγυητές επιτυχίας της ERGO Hellas. Τους συνεχάρη από την πλευρά του όλους για τα πολύ καλά αποτελέσματα που επέτυχαν, ενημερώνοντας ότι η ενοποίηση ERGO – ΑΤΕ Ασφαλιστική , έγινε επιτυχώς.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*