AXA: Κοπή Πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κυρίου Μωυσή Μανουάχ

Τη Παρασκευή 12 Φεβρουάριου 2010 σε ατμόσφαιρα επιτυχίας και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε στο πιάνο-restaurant «εν Λαρίση» στη Λάρισα, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Μωυσή Μανουάχ.
 
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Περιφερειακής από τα γραφεία της Λάρισας, της Κοζάνης, της Λαμίας, του Βόλου και της Ελασσόνας.

Επίσης παρευρέθησαν, ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency κ. Κοσμάς Σμπιλής, ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Απόστολος Ζορμπαλάς, καθώς και το Διοικητικό Προσωπικό από το Υποκατάστημα της ΑΧΑ Ασφαλιστικής στη Λάρισα.

Ο κ. Μωυσής Μανουάχ πλαισιωμένος από τον Agency Manager κ. Νικόλαο Μπλαντέμη και τους συνεργάτες του, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους. Επίσης, συνεχάρη όλους τους συνεργάτες του για τη συμβολή τους στη επίτευξη των στόχων της Περιφερειακής το 2009 και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι ακόμη πιο δημιουργική και αποδοτική!

Ο κ. Κοσμάς Σμπιλής ευχαρίστησε και συνεχάρη τους συνεργάτες της Περιφερειακής για την ουσιαστική συμβολή τους στην επίτευξη των στόχων της Εταιρίας. 

Επιπλέον, επισήμανε ότι τα προγραμματισμένα έργα υποδομής και οι επενδύσεις σε συστήματα πληροφορικής αποτελούν χρήσιμα εργαλεία για τη βελτίωση του χρόνου ανταπόκρισης και της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών. Με την εφαρμογή των ανωτέρω σημείωσε ότι, θα είμαστε Διαθέσιμοι, Αξιόπιστοι και Προσηλωμένοι στους πελάτες μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των Συνεργατών κ.κ. Γ. Λύτρα, Ηρ. Γκάνιου, Αλ. Τασιόπουλου και Α. Τσιβούλη.