Η D.A.S. εισέρχεται στην αγορά της Κορέας

Η D.A.S., η Νο 1 διεθνής εξειδικευμένη Ασφαλιστική εταιρία Νομικής Προστασίας με έδρα τη Γερμανία, κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα στην Ασία προσφέροντας πλέον τις υπηρεσίες της και στην Κορέα.

Όπως δήλωσε ο κ. Rainer Huber, CEO της D.A.S. International, στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε πρόσφατα στη Σεούλ «… Λαμβάνοντας υπόψη το κοινωνικό περιβάλλον, η Κορέα είναι η πιο ελκυστική αγορά στην Ασία.

Η συσσωρευμένη επιχειρηματική εμπειρία μας για περισσότερα από 80 χρόνια, η ηγετική θέση που κατέχουμε στον κλάδο μας, η φήμη και η ανταγωνιστικότητα μας είναι οι βασικοί παράγοντες που προδιαγράφουν την επιτυχημένη δράση μας και διασφαλίζουν ότι θα προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Νομικής Προστασίας και στη χώρα αυτή».

Ο κ. Choi Hong-Myoung, CEO της D.A.S. Korea Corporation, επεσήμανε: «… Αντίθετα με τις άλλες υπηρεσίες Νομικής Προστασίας, τα ασφαλιστικά προγράμματα της D.A.S. είναι απολύτως ανταγωνιστικά επειδή καλύπτουν
και τα μέλη της Οικογένειας του Ασφαλισμένου με εξαιρετικά προσιτό κόστος. 

Επιπρόσθετα, οι Πελάτες μας πρέπει να είναι απόλυτα σίγουροι ότι θα τους προσφέρουμε πραγματικά αμερόληπτη και αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεών τους, χωρίς τον κίνδυνο σύγκρουσης συμφέροντος μεταξύ Ασφαλισμένου και της Ασφαλιστικής του Εταιρίας, αφού η D.A.S. ασκεί αποκλειστικά και μόνο τον κλάδο Νομικής Προστασίας».

Η D.A.S. ιδρύθηκε το 1928 και σήμερα λειτουργεί σε 17 χώρες. Είναι μέλος του γερμανικού ασφαλιστικού ομίλου Ergo, ο οποίος ανήκει στη μεγαλύτερη αντασφαλιστική εταιρία στον κόσμο Munich Re και το 2008 κατέγραψε 1,1 δις ευρώ έσοδα από ασφάλιστρα.