Ασφάλιση πληρωμάτων πλοίων από την Aigaion Ασφαλιστική

Στα προγράμματα ασφάλισης πληρωμάτων  η Aigaion Ασφαλιστική καλύπτει τους πλοιοκτήτες έναντι των απαιτήσεων εκ των πληρωμάτων τους,  χωρίς να θέτει ταυτόχρονα περιορισμούς, απαλλαγές ή εξαιρέσεις για πλοία κάθε σημαίας, πλόες σε όλο τον κόσμο, πληρώματα κάθε εθνικότητας και δαπάνες σε euro και σε συνάλλαγμα.

Στις καλύψεις περιλαμβάνονται όλες οι περιπτώσεις ασθενείας και ατυχήματος, αλλά και περιπτώσεις παλιννόστησης, συνεπεία ατυχήματος ή ασθενείας, καθώς και τα έξοδα αντικατάστασης πληρώματος που προκύπτουν από αυτές.

Στον τομέα των ιατρικών παροχών, η εταιρία συνεργάζεται με μεγάλα διαγνωστικά κέντρα που παρέχουν δωρεάν εξέταση των ναυτικών και έκδοση ή παράταση της κάρτας ναυτολόγησης, καθώς και οποιαδήποτε παροχή υπηρεσιών σε επίπεδο πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων.

Αναλυτικές Καλύψεις

Περιπτώσεις Ατυχήματος συμπεριλαμβανομένων και των επαναπατρισμών καθώς και των εξόδων αντικατάστασης μέλους του πληρώματος:
· Θάνατος
· Μόνιμη Ολική Ανικανότητα
· Μόνιμη Μερική Ανικανότητα
· Μηνιαία Αποζημίωση Πρόσκαιρης Ανικανότητας(Όριο 12 μήνες)
· Νοσοκομειακή Περίθαλψη
· Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη 

Περιπτώσεις Ασθένειας:
· Νοσοκομειακή Περίθαλψη
· Μηνιαία αποζημίωση Πρόσκαιρης Ανικανότητας(Οριο 4 μήνες)
· Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη 

Περιπτώσεις Παλιννόστησης:
· Συνεπεία Ατυχήματος
· Συνεπεία Ασθενείας
· Δαπάνες Αποστολής Αντικαταστάτη
Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής των προγραμμάτων με ασφαλιζόμενα όρια ισόποσα των σχετικών αφαιρετέων απαλλαγών που ορίζουν τα P&I συμβόλαια των πλοιοκτητών.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κάλυψη αφορά και τα πληρώματα των ιδιωτικών και επαγγελματικών σκαφών αναψυχής για την χρονική περίοδο τέλεσης πλόων.