Ιδιαίτερα υψηλές οι αποδόσεις της Alico και για το 2009

Για άλλη μια χρονιά η Alico επέτυχε ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις για λογαριασμό των ασφαλισμένων της που είναι κάτοχοι προγραμμάτων με συμμετοχή στο Προϊόν Υπεραπόδοσης Μαθηματικών Αποθεμάτων (Π.Υ.Μ.Α.).

Πιο αναλυτικά, κατά το 2009, η εταιρία, επενδύοντας τα Μαθηματικά Αποθέματα των συμβολαίων με συμμετοχή στο Προϊόν Υπεραπόδοσης Μαθηματικών Αποθεμάτων, επέτυχε απόδοση 4,61% για τα ατομικά συμβόλαια Ζωής, 5% για τα παλαιά ατομικά Συνταξιοδοτικά συμβόλαια, ενώ η απόδοση των Ομαδικών Συνταξιοδοτικών συμβολαίων ανέρχεται σε 4,75%.
 
Σε δήλωσή του ο κ. Δ. Μαζαράκης, Chief Sales & Marketing Officer της Alico, αναφέρει ότι «εκφράζω την ικανοποίησή μου για το γεγονός ότι η εταιρία για άλλη μια χρονιά και μέσα σε ένα δύσκολο χρηματοοικονομικό περιβάλλον, με πολλές ασάφειες, όπου τα περισσότερα επενδυτικά εργαλεία (ομόλογα, μετοχές, προθεσμιακές καταθέσεις) κινούνται πτωτικά, επέτυχε υψηλές αποδόσεις για λογαριασμό των ασφαλισμένων της.

Οι αποδόσεις αυτές είναι από τις υψηλότερες στην ασφαλιστική αγορά, ανάμεσα στα αντίστοιχα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά προγράμματα, επιβεβαιώνοντας έτσι την παράδοση που έχει δημιουργήσει και σε αυτόν τον τομέα η Alico.

Τα χρόνια που έρχονται αξιοποιώντας την παγκόσμια τεχνογνωσία μας και την ίδια συνετή στρατηγική που ακολουθήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, επιδιώκοντας τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων με ταυτόχρονη ελαχιστοποίηση του κινδύνου, θα συνεχίσουμε να τηρούμε τις δεσμεύσεις μας και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας».