Ανθρωπιστική Βοήθεια στην Αϊτή από την AXA

Μία ακόμα φυσική καταστροφή, ένας φονικός σεισμός, που συνέβη αυτή τη φορά στην Αϊτή, άφησε πίσω του εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς, τραυματίες σε αυτοσχέδια νοσοκομεία, επιζώντες να αναζητούν νερό και τροφή, απελπισμένους ανθρώπους να ψάχνουν για τους δικούς τους στα συντρίμμια και φυσικά μια κατεστραμμένη πόλη, το Πόρτ-ο-Πρένς.

Ο Όμιλος ΑΧΑ με αυξημένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης κινητοποιήθηκε άμεσα για να συνδράμει τους συνανθρώπους που επλήγησαν από αυτή την πρωτοφανή σε μέγεθος καταστροφή συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε εταιρία του Ομίλου ΑΧΑ συγκέντρωσε ένα ποσό, με τη συνδρομή όλων των Συναδέλφων, των Συνεργατών καθώς και της τοπικής Διοίκησης.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την ΑΧΑ Ελλάδος θα δοθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,  ο οποίος έχει ξεκινήσει εκστρατεία ανθρωπιστικής βοήθειας για την κάλυψη των άμεσων αναγκών των ανθρώπων που επλήγησαν στην Αιτή, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία τα 3 εκατομμύρια.

Η συνεισφορά όλων μας σε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική προσπάθεια αποδεικνύει έμπρακτα την ανθρωπιά και το ενδιαφέρον μας, να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους που πραγματικά μας χρειάζονται!