Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος από την Aigaion Ασφαλιστική

Η Aigaion Ασφαλιστική δημιούργησε την Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος, η οποία παρέχεται δωρεάν σε όλα τα ασφαλιστικά προγράμματα αυτοκινήτου της Ασφαλιστικής εταιρίας και περιλαμβάνει:   

· Άμεση πρόσβαση εξειδικευμένου συνεργάτη στον τόπο του ατυχήματος
· Τεχνικές συμβουλές και καθοδήγηση για την συμπλήρωση του Εντύπου Δήλωσης Ατυχήματος
· Την επαναφορά του οχήματος σε δημόσιο δρόμο, αν λόγω ατυχήματος έχει βρεθεί εκτός αυτού.
· Τη μεταφορά του οχήματος, στο πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο συνεργείο συνεργαζόμενο με την Aigaion Ασφαλιστική  ή σε συνεργείο επιλογής του ασφαλισμένου.
· Συμπλήρωση της Δήλωσης Ατυχήματος κατ’ οίκον από εξουσιοδοτημένο συνεργάτη της Aigaion.

Πιο αναλυτικά:
 
Σε περίπτωση ατυχήματος οπουδήποτε στην Ελλάδα ή ακόμα και στο εξωτερικό – σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όταν πρόκειται για κατόχους του προγράμματος AIGAION EURO COVER – ο ασφαλισμένος θα πρέπει να καλέσει την Υπηρεσία Φροντίδας Ατυχήματος στο τηλέφωνο 210 9236287, το οποίο λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.
 
Εξειδικευμένοι συνεργάτες της Aigaion  θα προσέλθουν άμεσα στον τόπο του ατυχήματος, θα καταγράψουν το συμβάν, θα φωτογραφήσουν τον τόπο και τα οχήματα που έχουν εμπλακεί και θα καθοδηγήσουν τον ασφαλισμένο.
 
Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν κληθεί η Υπηρεσία, προκειμένου να προσέλθει στον τόπο του ατυχήματος αμέσως μετά το συμβάν, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Aigaion μπορεί να επισκεφθεί τον ασφαλισμένο κατ’ οίκον, κατόπιν έγκαιρης ειδοποίησης και να παραλάβει την συμπληρωμένη Δήλωση Ατυχήματος.  
 
Για την επισκευή του ασφαλισμένου οχήματος η Aigaion συνεργάζεται με συνεργεία αυτοκινήτων, εξουσιοδοτημένα από τους κατασκευαστές, στα οποία μεταφέρεται το ακινητοποιημένο όχημα αμέσως μετά το ατύχημα ή στα οποία μπορεί να απευθύνεται ο ασφαλισμένος για την επισκευή των ιδίων ζημιών του αυτοκινήτου του, εφόσον έχει την κάλυψη, χωρίς να πληρώσει τίποτα πέραν της απαλλαγής του.
 
Ακόμα και σε μη πελάτες της που εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα με υπαιτιότητα του ασφαλισμένου της, η Aigaion δίνει τη δυνατότητα να επισκευάσουν τις ζημιές του οχήματός τους σε κάποιο από τα συμβεβλημένα συνεργεία, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση, αναλαμβάνοντας απευθείας την πληρωμή του συνεργείου για το κόστος της επισκευής του οχήματος