Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι της Commercial Value

Δεν κατάφεραν να δουν τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Σαχινίδη οι εργαζόμενοι της Commercial Value και αυτή τη στιγμή έχουν επιστρέψει στην εταιρία. 

Στο γραφείο του κ. Σαχινίδη έχει παραμείνει η συντονιστική επιτροπή των εργαζομένων προσπαθώντας να καταφέρει να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Οικονομικών. Όπως δηλώνουν οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως ότου καταφέρουν να συναντηθούν με τον Υφυπουργό. 

Οι εργαζόμενοι της Commercial Value ζητούν την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που αφορά την εποπτεία στις ασφαλιστικές εταιρίες στα πρότυπα που η ΤτΕ εποπτεύει τις τράπεζες

Ζητούν να μην κλείσει η εταιρία αλλά να τοποθετηθεί Επίτροπος από το κράτος προκειμένου να συνεχίσει η εταιρία τη λειτουργία της. 

Επίσης εκτιμούν ότι με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο στην ουσία αυτοί που βγαίνουν χαμένοι είναι οι ασφαλισμένοι που μένουν ακάλυπτοι και οι εργαζόμενοι που χάνουν τη δουλειά τους. 

Στρέφονται κατά των μετόχων της εταιρίας καθώς θεωρούν ότι έλλειμμα των 80 εκατ. ευρώ που ανακάλυψε η Επ.Ε.Ι.Α. οφείλεται στην άντληση ρευστότητας από την εταιρία και την αντικατάστασή του με ακίνητη περιουσία, που όπως αποδείχθηκε η αξία της δεν ανταποκρινόταν στην πραγματική εμπορική αξία που έχει.