ΑΧΑ: Κοπή Πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κυρίου Α. Παυλίδη

Στο ξενοδοχείο Κούρος στη Δράμα στις 30 Ιανουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Περιφερειακής Διεύθυνσης του κ. Αναστάσιου Παυλίδη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της Περιφερειακής από τα γραφεία της Δράμας, των Σερρών, της Καβάλας, της Αλεξανδρούπολης, της Ορεστιάδας, της Θεσσαλονίκης και της Κατερίνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής της AXA Ασφαλιστικής κ. Διαμαντής Χατζηστύλης, ο Διευθυντής Πωλήσεων Agency System κ. Κοσμάς Σμπιλής και ο Επιθεωρητής Πωλήσεων κ. Ευστάθιος Γκίτικας από την ίδια Διεύθυνση, οι οποίοι μίλησαν για τα αποτελέσματα της επιτυχημένης χρονιάς που πέρασε, στην οποία η παραγωγή της Περιφερειακής κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα τόσο στις ασφαλίσεις του Κλάδου Ζωής όσο και στις Γενικές Ασφαλίσεις. 

Κοπή Πίττας Περιφερειακής Διεύθυνσης Αναστάσιου ΠαυλίδηΈδωσαν επίσης το στίγμα της επόμενης χρονιάς εστιάζοντας στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική αγορά το 2010.  

Ο κύριος Αναστάσιος Παυλίδης αναφέρθηκε στους στόχους του 2010, επισημαίνοντας την ανάγκη της συνεχούς προσπάθειας όλων των συνεργατών και την αύξηση της παραγωγικής δραστηριότητας τους με στόχο την επίτευξη των υψηλών προσδοκιών της Περιφερειακής. Επίσης βράβευσε του κορυφαίους συνεργάτες του για το 2009. 

Οι συνεργάτες με τη σειρά τους δεσμεύτηκαν για τη συνεχή ανέλιξη όλων των γραφείων της Περιφερειακής. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γεύμα σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης της Δράμας.