Ασφάλειες μεταφορών από την DEMCO Insurance

Για την ασφαλή μεταφορά των εμπορευμάτων, στα πλαίσια της επαγγελματικής και επιχειρηματικής δράσης, η Demco φροντίζει ώστε ο ασφαλισμένος να έχει την πιο ολοκληρωμένη κάλυψη, σχεδιασμένη σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες, τους δικούς του όρους και με ταχύτατο και αποτελεσματικό διακανονισμό σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας.

Η Demco Insurance ασφαλίζει τον ιδιοκτήτη για τη μεταφορά οποιουδήποτε φορτίου, με οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου.

Το πρόγραμμα ασφάλισης μεταφερόμενων εμπορευμάτων που παρέχει η Demco είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη, βασίζεται σε συγκεκριμένες Ρήτρες (Α, Β, C) ασφάλισης εμπορευμάτων που έχουν θεσμοθετηθεί από το Ινστιτούτο Ασφαλιστών του Λονδίνου, υιοθετούνται παγκόσμια σε όλες τις σύγχρονες ασφαλιστικές αγορές και καλύπτουν ζημιές ή απώλειες από οποιονδήποτε πιθανό κίνδυνο.

Επιπλέον η εταιρία καλύπτει ειδικά ή ευπαθή φορτία (πετρέλαιο, κάρβουνο, κατεψυγμένα τρόφιμα, ξυλεία κ.λπ.) που απαιτούν ειδικές ρυθμίσεις και πρόσθετες καλύψεις.

Τέλος η εταιρία δίνει τη δυνατότητα να καθορίσει ο πελάτης τον τύπο του συμβολαίου που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του, ασφαλίζοντας μία συγκεκριμένη μεταφορά (Single Voyage Policy) ή επιλέγοντας ένα Ασφαλιστήριο Διαρκείας (Open Cover Policy) για να ασφαλίσετε τις μεταφορές συγκεκριμένης χρονικής περιόδου ή κύκλου εργασιών.