Στις 3 Μαρτίου η Ημερίδα του MDRT στην Αθήνα

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα,  η 4η Ημερίδα του MDRT (MDRT Day), στο ξενοδοχείο Intercontinental με θέμα: “Κρίση ή Ευκαιρία;”.

Στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ως ομιλητής, ο Πρόεδρος του MDRT κ. Guy Baker και θα αναπτύξει το θέμα «Η προσαρμογή του ασφαλιστή στο νέο περιβάλλον».

Η δήλωση των συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει και το κόστος ανέρχεται σε 50 ευρώ για τα μέλη του MDRT και 80 ευρώ για τα μη μέλη. Αναμένεται να παραβρεθούν 250 – 300 άτομα..

Στην Ημερίδα, μετά την κήρυξη των εργασιών και τους χαιρετισμούς από τον κ. Γιάννη Χατζάκη Πρόεδρο της Επιτροπής Ελλάδος και τη Ρίτα Χριστοδουλάτου Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρώπης, καθώς και την ομιλία του Baker, θα ακολουθήσουν ομιλίες στα πλαίσια δύο θεματικών ενοτήτων: α) Η ασφαλιστική αγορά σήμερα και β) ασφαλιστικές εταιρίες – πρακτική αντιμετώπισης κρίσης.
Χορηγοί μέχρι σήμερα της εκδήλωσης είναι η Interamerican, h International Life και η Eurolife Ασφαλιστική.

Η εφετινή διοργάνωση έχει έναν επιπλέον στόχο: Να προετοιμάσει το έδαφος για την πανευρωπαϊκή συνάντηση μελών του MDRT που θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2011 στην Αθήνα και αναμένεται να παραβρεθούν περίπου 2.500 άτομα. Για το λόγο αυτό, το επόμενο έτος δε θα πραγματοποιηθεί MDRT Day στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Baker θα έχει κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αθήνα, συναντήσεις με στελέχη τραπεζικών ομίλων και ασφαλιστικών εταιριών. Στη συνάντηση του 2011, θα κληθούν και θα μιλήσουν – μεταφέροντας την εμπειρία τους -, άνθρωποι που είναι επιτυχημένοι στο χώρο τους, χωρίς να δραστηριοποιούνται απαραίτητα στα πλαίσια της ασφαλιστικής αγοράς.

Δέστε το πρόγραμμα και τον τρόπο δήλωσης συμμετοχής.