Groupama Φοίνιξ: Ασφάλιση κατά παντός κινδύνου έργων τέχνης

Η ασφάλιση Έργων Τέχνης, συλλογών και αντικειμένων μεγάλης αξίας, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή ή συνηθισμένη ασφαλιστική πράξη. 

Είναι μια διαδικασία που απαιτεί λεπτούς χειρισμούς , εχεμύθεια, υπευθυνότητα και βέβαια απόλυτη εξασφάλιση. Με βάση αυτή τη φιλοσοφία και με τη συνεργασία των LLOYD’S OF LONDON η Groupama Φοινιξ σχεδίασε το ΦΟΙΝΙΞ-ART.

Κάλυψη

Καλύπτει κατά παντός κινδύνου Έργα Τέχνης και αντικείμενα ιδιαίτερης – συλλεκτικής αξίας, ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για μεγάλη συλλογή ή μεμονωμένα κομμάτια.

Που απευθύνεται

Σε απλούς ιδιοκτήτες (ιδιώτες) Έργων Τέχνης που επιθυμούν να ασφαλίσουν ιδιαίτερα και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλη ασφάλιση τα αντικείμενά τους π.χ έργα τέχνης σε κατοικίες. 

Επίσης, σε Αίθουσες Τέχνης – Γκαλερί, Καταστήματα, Συλλέκτες, Μουσεία (ιδιωτικά, δημόσια), Θυρίδες Τραπεζών, Κρατικές Συλλογές, Συλλογές Οργανισμών, Εταιριών, Συλλόγων και λοιπών Ιδρυμάτων. Καλύπτονται ακόμη Εκθέσεις και Μεταφορές Έργων Τέχνης στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό, Αποθήκευση Έργων Τέχνης, Χαλιά, Ασημικά και άλλες πολλές περιπτώσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά προϊόντος

Παροχή κάλυψης κατά παντός κινδύνου

Σαφήνεια των όρων ασφάλισης. Φθηνό ασφάλιστρο

Απλή και Γρήγορη διαδικασία ασφάλισης

Δωρεάν παροχή προς τους πελάτες όλης της διαδικασίας ανάληψης του κινδύνου, δηλαδή, επίσκεψη στο χώρο, εκτίμηση, φωτογράφηση και καταγραφή των Έργων Τέχνης από εξειδικευμένους συνεργάτες της Εταιρίας

Σε περίπτωση ζημιάς, η εκτίμηση και η πραγματογνωμοσύνη γίνεται από συνεργάτες εμπειρογνώμονες και συντηρητές. Καμιά άλλη Εταιρία δεν προσφέρει παρόμοιο προϊόν και υπηρεσίες και μάλιστα με τη συνεργασία των LLOYD’S OF LONDON, που υπηρετούν το θεσμό της ασφάλισης Έργων Τέχνης από το 1688.